İyice çitileBeynimi yıkayıp geliyorum.
İyice çitileBeynimi yıkayıp geliyorum.
Ne planı yapmıştı ki hatırlamıyorum.Umarım 2 yıl öncesindeki hali gibi bir plan yapmıştır ondan gözükmüyordur.
Plandan kastım bodoslama dalmamak. Adamı nasıl yeneceğini düşünüp dalmak.Ne planı yapmıştı ki hatırlamıyorum.
Devam ediyor ama istese daha rahat şekilde işini bitirirdi diye düşünüyorum. Arc henüz bitmedi bakalım belki başka bir şeyler yapar.Hala kendisine verilen vegapunku öldürme görevine devam ediyor ama.Vega dostu değil mi yani ?
Garpın konuyla alakası Yok.Tartıştığımız kişi kizaru.Onun üzerinden devam edelim.
Kaido karşısına bile Caribou'nun verdiği yemekler sayesinde tekrar çıkabildi. Bunun karşılığında adamı gemiden kovdular. Şaka gibi.Luffy niye yok harbiden ya? Caribou mu alıp götürdü, şu adamın Luffy’i kaçıncı kurtarışı olacak, Zoro adamı gemiden kovuyordu bir de. Hasır şapkalar vefasız çıktı.
Şımarık şımarık hareketler, hiç sevmem.Kaido karşısına bile Caribou'nun verdiği yemekler sayesinde tekrar çıkabildi. Bunun karşılığında adamı gemiden kovdular. Şaka gibi.
Bana o kadar Satürncü diye yalan ve iftira dolu etiketlemeler yaptıktan sonra Satürnün dayak yediği bölümde şunları yazan kişinin Garling tayfa olması şaşırtmıyorHer ne kadar sevdiğim bir karakter olsa da Kuma seriyi bitirdi resmen ya, 6 aydır aynı şeyleri okuyorum sanki. Bir iki sahne dışında hiç içime işlemedi de dönen dramlar. O kadar flashback çizip hazırlığını yaptığı yumruğu da güzel çizememiş. Adı babacım ile başlayan bölümler bittiğinde arctan şu şekil çıkış yapacağız maalesef.
Satürn balonu patlayınca imaj değiştirip kayıplara karışırım sanmışsın ama çoktan deşifre oldun bile...Bana o kadar Satürncü diye yalan ve iftira dolu etiketlemeler yaptıktan sonra Satürnün dayak yediği bölümde şunları yazan kişinin Garling tayfa olması şaşırtmıyor