Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1104 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy niye yok harbiden ya? Caribou mu alıp götürdü, şu adamın Luffy’i kaçıncı kurtarışı olacak, Zoro adamı gemiden kovuyordu bir de. Hasır şapkalar vefasız çıktı.
 
Umarım Kuma'yı labaratuvara götürürlerde anılarının içine atarlar kendine gelir. Cyborg olduğu için bir nevi robocop olduğu için birşey olmuyor tamir edersin düzelir. Mühim olan aklının yerine gelmesi.

Umarım bunca şeyden sonra Kuma ölmez. Alır kızınıda devrimcilere katılır. Bonneyde tayfa filan kalmadı ortada kaldı ya bizimkilerin yanına geçecek ya devrimcilere gidecek ya da Kuma ile birlikte dönecek.
 
Kuzan'ı Garp üstünden işledi zayıf noktası olarak, Kizaru'yu da Vegapunk, Sentamaru ve Bonney Üçlüsü üstünden zayıf tarafından işliyor şimdide.
Başka zayıf tarafı kalıp bizimkilere göz kırpacak amiral kalmadı herhalde...
 
Bu yenilenme kötü oldu. Kuma'nın attığı yumruğun pek bir anlamı kalmadı.
Büyük ihtimal hawking meyvesi tarzı bir etkisi vardır. Birilerini feda ediyordur(gemideki köleler vb).Bu etki sonsuz değildir. Buster call çağırısı yaparak mother flameden vazgeçtiler. Goroseinin böyle bir yetkisi varmı. İm in emrini nasıl yok sayabiliyor? Anlık öfkeyle alınmış bir karar m? İm i takmıyor mu yoksa başka bir nedeni mi var? Yoksa sadece kumadan korktugundan (ırkındanda korkabilir) mı bu kararı verdi ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık