Bu dayıda hiç kötü adam olacak havası yok ya. Başka biri olur bunun yerine.Hatırlıyorum sen bunla kapışacağını söyledin.
Bu dayıda hiç kötü adam olacak havası yok ya. Başka biri olur bunun yerine.Hatırlıyorum sen bunla kapışacağını söyledin.
Sende ne olursa olsun ipin ucu sana deymiyor ne hikmetseyaparsa Zoro’cular düşünsün banane? Kizaru mental olarak handikaplı zaten.
Ben Sanji, Kizaru’yu tutamaz demedim. Zoro da Sanji de amirali bir süre tutabilir. Demediğim bir şey için neden zan altında kalayım?Sende ne olursa olsun ipin ucu sana deymiyor ne hikmetse
Yamato vs Kuzan olacak zaten ama Karasakal Korsanları'yla yapılacak savaşta olacak.Sanji vs Kizaru Zoro vs Aokiji
Senaryo gereği Oda Akainu ile vs attırdığı Aokiji olduğundan 2.ci en güçlü amiral büyük ihtimal aokiji.3.cü sırada Kizaru.Fujıtora büyük ihtimal bizimkiler tarafına kayacak gibi duruyor.Devrimci gizli ajan bile olabilir.
Buna ek olarak son savaşta Gorosei'den birisini alır. Chaton hakkındaki küçük bilgiler bile tipik bir Sanci rakibi olduğunu gösteriyor. Oda şu ana kadar Sanci'nin dövüş tarzına göre rakip vermek yerine karakter üzerinden rakipler çizdi. Kadın olan aday da kılıç ustası gibi; ama Oda, Zoro'ya ciddi dövüşeceği bir kadın rakip vermedi hiç, o olmaz gibi.Haa, korsanları baştan çıkartıp tuzağa çekiyormuş Sanci'yi çekebilir, 100 senedir yapıyor zaten aynı şeyi. Denizciler hiç dövüşmeyecekseler, sadece Gorosei olur.Hatırlıyorum sen bunla kapışacağını söyledin.
Sorun değil. One Piece'de her şeyin bir çaresi, antisi ve bug'u bulunur Gerçi, bunlar genel shounen klasiği işler.Bu yenilenme kötü oldu. Kuma'nın attığı yumruğun pek bir anlamı kalmadı.
Karasakal kaçırmışAh kral nerdesin.
Reyiz Luffy bir yumrukla aklını mabadına kaçırtır yav.Karasakal kaçırmış