Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1104 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güç dengeleri ile öyle oynandı ki şimdi Kuma'nın yumruğunu nereye koyacağız belli değil. Beyazbıyık'ın deprem yumruğu, Kaido ve Big Mom'un ortak saldırısı veya Garp'ın ada yok eden yumrukları seviyesinde bir güç açığa çıkmış görünüyor ancak o zaman Kuma'yı imparator seviyesine mi çıkaracağız? Zavallı Kuma, o kadar gücüne rağmen bir Buggy olamamış.
 
Sanji vs Kizaru Zoro vs Aokiji

Senaryo gereği Oda Akainu ile vs attırdığı Aokiji olduğundan 2.ci en güçlü amiral büyük ihtimal aokiji.3.cü sırada Kizaru.Fujıtora büyük ihtimal bizimkiler tarafına kayacak gibi duruyor.Devrimci gizli ajan bile olabilir.
Yamato vs Kuzan olacak zaten ama Karasakal Korsanları'yla yapılacak savaşta olacak.

Ryokugyu vs Zoro olur.

Sanji vs Kizaru olur.
 
Hatırlıyorum sen bunla kapışacağını söyledin.
Buna ek olarak son savaşta Gorosei'den birisini alır. Chaton hakkındaki küçük bilgiler bile tipik bir Sanci rakibi olduğunu gösteriyor. Oda şu ana kadar Sanci'nin dövüş tarzına göre rakip vermek yerine karakter üzerinden rakipler çizdi. Kadın olan aday da kılıç ustası gibi; ama Oda, Zoro'ya ciddi dövüşeceği bir kadın rakip vermedi hiç, o olmaz gibi.Haa, korsanları baştan çıkartıp tuzağa çekiyormuş Sanci'yi çekebilir, 100 senedir yapıyor zaten aynı şeyi. Denizciler hiç dövüşmeyecekseler, sadece Gorosei olur.

 
Bu yenilenme kötü oldu. Kuma'nın attığı yumruğun pek bir anlamı kalmadı.
Sorun değil. One Piece'de her şeyin bir çaresi, antisi ve bug'u bulunur :D :D Gerçi, bunlar genel shounen klasiği işler.

Bu arada, sonsuz güç ve ölümsüzlük diye bir şey olmaz bu seride. Serileri dinamitler böyle şeyler, çıkmaza sokar.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 27)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık