Tanıdığı, sevdiği insanlara karşı daha hassas demek ki. Kizaru şu zamana kadar duygusuz biri gibi gözüküyordu öyle olmadığını anladık işte.Yani işine geldiği zaman vicdan yapıyor işine gelmediği vakit yapmıyor öyle mi ?
Tanıdığı, sevdiği insanlara karşı daha hassas demek ki. Kizaru şu zamana kadar duygusuz biri gibi gözüküyordu öyle olmadığını anladık işte.Yani işine geldiği zaman vicdan yapıyor işine gelmediği vakit yapmıyor öyle mi ?
Beyinsiz bu kesin de.Kizaru'yu çözemiyorum.
Şerefsiz mi değil mi hala anlayamadım.
Dünya Hükümeti'nin köpeği olması yeterli değil mi?Kizaru'yu çözemiyorum.
Şerefsiz mi değil mi hala anlayamadım.
Savunma refleksi diyebilir miyiz ?Kuma 2 yıl önce veya sonra fb sahneleri dahil gösterildiği hiçbir sahnede Haki'nin H'sini kullanmamışken aklı olmadığı ve dolayısıyla iradesi de olmadığı robot vaziyette iken kolunu koka ile kaplayıp yumruk atıyor ! Luffy'nin bilinçsizken H. Haki salması, BM'nin normalde temassız H Haki kullanmazken bilinçsizken kullanması ile Kuma'nın durumu benzer mi, yoksa hiç mantık aramayalım mı ne edelim @Smoker
Sevdiği insanları korumaya çalışanlara saldırıyor,Öldürmeye çalışanlarada hizmet ediyor o nasıl olacak peki ?Tanıdığı, sevdiği insanlara karşı daha hassas demek ki. Kizaru şu zamana kadar duygusuz biri gibi gözüküyordu öyle olmadığını anladık işte.
Kuma 2 yıl önce veya sonra fb sahneleri dahil gösterildiği hiçbir sahnede Haki'nin H'sini kullanmamışken aklı olmadığı ve dolayısıyla iradesi de olmadığı robot vaziyette iken kolunu koka ile kaplayıp yumruk atıyor ! Luffy'nin bilinçsizken H. Haki salması, BM'nin normalde temassız H Haki kullanmazken bilinçsizken kullanması ile Kuma'nın durumu benzer mi, yoksa hiç mantık aramayalım mı ne edelim @Smoker
Kuma 2 yıl önce veya sonra fb sahneleri dahil gösterildiği hiçbir sahnede Haki'nin H'sini kullanmamışken aklı olmadığı ve dolayısıyla iradesi de olmadığı robot vaziyette iken kolunu koka ile kaplayıp yumruk atıyor ! Luffy'nin bilinçsizken H. Haki salması, BM'nin normalde temassız H Haki kullanmazken bilinçsizken kullanması ile Kuma'nın durumu benzer mi, yoksa hiç mantık aramayalım mı ne edelim @Smoker