Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1104 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
saturn balonu 1 bölümde sanjinin tekme atmasıyla patladı safi meyve bu goroseileri usopp bile yener ileriki bölümlerde mutlaka bunu göreceğiz eminim.
 
Garp'ın son hali net amiral altı ve görünen Satürn %99 Garp'ın aşağısında. Kuma ölü haliyle tek yumrukta ve dezavantajlı pozisyonda bu performansı gösterdiğine göre Satürn gittikçe aşağılara düşüyor güç olarak. Sağ kol var mıdır ?
 
Ağlamaklı Kizaruyu nerde?
Spoilerde öyle diyordu .

Birde Satürn’e ne bu kadar yüklenildi ki . Adamda öyle bir yetenek var ki saldırı aşmak ifade etmiyor . Boney kılıç saplayınca isteyerek aldım saldırıyı dedi. İyileşeceğini bildiği için umursamıyor . Kuma tüm öfkesi ile vurdu adam şimdi sapa sağlam. Marco gibi işte . Saldırı yer uçar düşer ama sonunda hiç bir şey olmamış gibi devam eder .
 
Kizaru karaktersizi vicdan yapmış.Ulan karaktersiz herif madem vicdanın var 30 yıl hükümet köpekliği yaparken nerdeydi o vicdan ? Kutsalların kölelere ne işkence yaptığını biliyorsun zaten niye yıllarca köpekliğini yapıyorsun o zaman.

Akainu övmüş gibi olmayayım ama bu konuda Akainu daha tutarlı kizarudan.Köpek geldi köpecek gidecek Neyse o herif.
Duygusal bağının olduğu karakterler söz konusu burada zaten istekli değildi görevini yerine getirmeye çalışırken. Vicdan yapması normal gayet.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık