Luffy 'nin tekrar söylüyorum haybeye enerji harcadığı açık zaten. Seraphimler'de de aynı muhabbet var. Gücünün enerji harcayan bir güç olduğunu da biliyoruz. Oda'nın kurgudaki kaçışı bu ama tabi ki saçmalık.Bence Luffy için Lucci ile savaştı ondan yoruldu argümanı Luffye eksi yazar . Lucci felan eğer Luffye handikap yaratıyorsa G5’e geçti diye bu daha büyük bir sorun . Kaldı ki Luffy kısa süre geçti orada G5’e .
Kizaru vs Luffy olayı başlı başına saçmalık .
Yazar Kuma gelsin duygusal sahne olsun diye Luffyi bu şekilde saf dışı bıraktı . Böylece Kizarunun da karizmayı çizmedi bir nevi
Yumrukla uzuv alınıyormuş haberin yok mu ? xDHayırdır ne oluyor ?
adamın örümceğimsi bir yapısı var, elbet uzuv yenileyen bir böcek vardır.Jay Garcia'nın da bir bilim insanı olduğu düşünülürse kendini yenilemenin yolunu bulmuş olabilir mi acaba? Hiçbir meyvenin kopan uzuvları geri getirebileceğini düşünmüyorum.
Buggy içinde demiş olabilir. Neden olmasın sjhjsh Unutulmuş @BogeymanBunu Sanji için dedin değil mi bir an Buggy diyorsun sandım.
Nikanın daha ne kadar üstü var
Örnek bir power up alımı Nika'ya yapılmış bile :dd.dİlerleyen bölümlerde görmüş olacağız.Powerup alacağı kesinde nasıl aldıracak orası Oda ya kalmış.
Buggy samam be 3 amiral 4 yonkouya rağmen hayatta kaldıBuggy içinde demiş olabilir. Neden olmasın sjhjsh Unutulmuş @Bogeyman
Örnek bir power up alımı Nika'ya yapılmış bile :dd.d
1983219873126 tane uzvu var ne yapsam da yumruğun etkili ama aynı zamanda etkisiz olduğunu çizsem diyerek çok fazla düşüp bir tanesini almış Oda.Yumrukla uzuv alınıyormuş haberin yok mu ? xD
Buggy karşıladı zatenBunu Sanji için dedin değil mi bir an Buggy diyorsun sandım.
Reis bu form yeni olduğu için pek güçlü saldırısı yok. Muhtemelen asıl en güçlü saldırılarını Im ve Gorosei üzerinde göreceğiz. Şöyle düşün; Dofy’e ilk etapta g4 açtığında gösterdiği saldırılar ve en son gösterdiği saldırı. Bu saldırılardan sonra yeni formlar ve yeni saldırılar gördük. G5’te de böyle olacaktır. Amiralde başka saldırı, Yonko’da başka, Im’de başka saldırılar göreceğiz.Kaido'ya attığı son dev saldırı belki güçlüdür. Başka da yok reis.