Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1104 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Satürn kertenkelenin kuyruk bıraktığı gibi uzuv bırakıyor. Deneyler yapıp başarılı olduğuna kanaat getirince kendine de bir şeyler enjekte etmiştir. Yoksa bu kadar tırışka güç mü olur ?
 
Bence Luffy için Lucci ile savaştı ondan yoruldu argümanı Luffye eksi yazar . Lucci felan eğer Luffye handikap yaratıyorsa G5’e geçti diye bu daha büyük bir sorun . Kaldı ki Luffy kısa süre geçti orada G5’e .

Kizaru vs Luffy olayı başlı başına saçmalık .

Yazar Kuma gelsin duygusal sahne olsun diye Luffyi bu şekilde saf dışı bıraktı . Böylece Kizarunun da karizmayı çizmedi bir nevi
Luffy 'nin tekrar söylüyorum haybeye enerji harcadığı açık zaten. Seraphimler'de de aynı muhabbet var. Gücünün enerji harcayan bir güç olduğunu da biliyoruz. Oda'nın kurgudaki kaçışı bu ama tabi ki saçmalık.
 
Jay Garcia'nın da bir bilim insanı olduğu düşünülürse kendini yenilemenin yolunu bulmuş olabilir mi acaba? Hiçbir meyvenin kopan uzuvları geri getirebileceğini düşünmüyorum.
adamın örümceğimsi bir yapısı var, elbet uzuv yenileyen bir böcek vardır.
kendi uzvunu bırakıp kaçan yeniden çıkaran yengeç var.
Satürn gezegeni hangi burç ile bağlantılı Yengeç mi ?
 
Tamam abi yumruğu vurdun. Kısa süreli boşluk oluşturdun, Bonney için tehlike geçti. Muhtemelen tüm bunlarıda, verilen kolyeye verici filan birşey koydurdun , kendini de ona gore programlattın yada Vega bilerek programladı adada Bonney'e olanlardan haberin oldu. Bir diğer seçenekte tele salyangozlara bağlantı yapma gibi bir yazılımın var ordan görebiliyorsun. Neyse artık meyve yeteneği bile olsa al abi kızını ışınlanın muhteşem bir yere mutlu mesut olun. Büyüyünce de ever, mürüvetini gör. Gidinde değişsin artık olaylar , gidinde artık salya , sümük görmeyelim.
 
Bunu Sanji için dedin değil mi :D bir an Buggy diyorsun sandım.
Buggy içinde demiş olabilir. Neden olmasın sjhjsh Unutulmuş @Bogeyman :p

Nikanın daha ne kadar üstü var
İlerleyen bölümlerde görmüş olacağız.Powerup alacağı kesinde nasıl aldıracak orası Oda ya kalmış.
Örnek bir power up alımı Nika'ya yapılmış bile :dd.d
 
Kaido'ya attığı son dev saldırı belki güçlüdür. Başka da yok reis. :)
Reis bu form yeni olduğu için pek güçlü saldırısı yok. Muhtemelen asıl en güçlü saldırılarını Im ve Gorosei üzerinde göreceğiz. Şöyle düşün; Dofy’e ilk etapta g4 açtığında gösterdiği saldırılar ve en son gösterdiği saldırı. Bu saldırılardan sonra yeni formlar ve yeni saldırılar gördük. G5’te de böyle olacaktır. Amiralde başka saldırı, Yonko’da başka, Im’de başka saldırılar göreceğiz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık