Valla aynı acıyı Mihawk yaşasa o an tek atardı emin olKuma'ya bak, Satürn'e hasar veriyor. Kuma'nın güç olarak çok önünde olan Mihawk tek atarmış.
Ben tamemen Bonney’e verilen kolyeyle ilişkili olduğunu düşünüyorum. Öfke patlaması veya bir bilinçle değil, kolye sinyalleriyle harekete geçmiştir. Kolye muhtemelen sunnyi koruma emriyle ilişkilendirilecektir.Onu kızına ve ailesine yaptıkları şeylerin birikimiyle öfke patlaması vurdu Kyros sahnesi gibi o yüzden çok güçlüdür kendini kat kat aşmıştır anlık.Serinin mantığı böyle işletiyor Oda dragonballdaki gibi işte.
Nikanın daha ne kadar üstü varBunca sene oldu hala Amirali küçümseyenler var şaka olmalı.Amiraller yonkoular ile eşdeğer yakın güçte kişiler.Luffy karşısında Kaido gibi bitkin gücü ve enerjisinin ciddi kısmını kaybetmiş birisi yok.Koskoca adayıda bir yandan kaldırıyordu.Luffy tam güçte bir Amirali güncel gücüyle zaten yenmesi imkansızdı.Ciddi bir güç artışı alıp artık Amiral gücünü geçmiş olacak.Gerçek yonkou olacak yani.Zoro-Sanji amiral seviyesine sonraki arc ulaşırlar.Güncelde 1-1 zaman kazanmak için kapışırlar sadece.2y önce kara kralın yaptığı gibi.
Hayırdır ne oluyor ?@RedTeroR Garp'a + yazmış diye yorumladım
Hahahahahahaha ah hasan ah.Öncesinde Lucci ile savaşıp Seraphimper ile uğraşacak mi reyiz?
Luffy'nin ciddi olmadıkça haybeye enerjisini harcadığını da biliyoruz ve Oda bu enerji muhabbetini Luffy'de hala isliyor.
Onun için baya kullanışlı çünkü hikaye kurgu açısından esneklik sağlıyor.
İlerleyen bölümlerde görmüş olacağız.Powerup alacağı kesinde nasıl aldıracak orası Oda ya kalmış.Nikanın daha ne kadar üstü var