Murun fufufufu diye gülmüyor muydu o at hırsızı aklımda yanlış mı kalmış.Catarina Devon. Muruhuhu diye gülüyordu sanırım :d
Murun fufufufu diye gülmüyor muydu o at hırsızı aklımda yanlış mı kalmış.Catarina Devon. Muruhuhu diye gülüyordu sanırım :d
Bunun ağzında diş yoktur zaten. Luffy reyiz inşallah ağız bırakmaz bunda.Küçücük bir kız çocuğuna zulüm ediyor köpek. Nika reis ağzında diş bırakmaz umarım. Top yapıp sektirsin, böcek gibi ezsin, kemiklerini lastik yapıp içinden geçsin…
S-hawk vs shiryu atışması güzel olabilir Shiryu:Seni sevmem süt oğlan babanı da sevmezdim zaten.Şu an adada bulunan 4 seraphimin de kopyalandığı kişiler bizimkilerin net olarak düşmanı değil. S-Snake, Boa gibi Luffy'den etkilenmişti. Aynı şey diğer seraphimler için de geçerli olabilir. Redditte, Luffy'ye yardım eden yüzme meyvesi sayesinde yer altından yemek getirebilecek S-Shark olabilir denmişti. Bunlar en son baloncuk içindeydi ama yok edilmesi ya da etkisiz hale getirilmesi imkansız değildir, illa ki çıkartırlar. Kuma ya da Vegapunk veya herhangi biri eğer emir-komuta zincirini bir şekilde kırarsa 4 seraphim içgüdüsel olarak hareket etmeye başlayacaklar ki bu durumda elimiz güçlenir. Boa-Jinbei ve Kuma'nın seraphimleri müttefik olmasa bile düşman olmayacaktır diye düşünüyorum. Mihawk bağımsız hareket eder. Belki 1-2 tanesini karasakal tayfası da kapabilir. Onları yönlendirmeye yarayan bir meyve özelliği vs. olabilir. Bunları engellemek için Satürn bir şeyler yapmıştır gene ama şans bu ki Satürn de adada :F
Senaryoyu kuruyorum;
Satürn'ü dövüyoruz, emir komutayı kırıp seraphimleri özgür bırakıyoruz.
Kuma'nın anıları, kişiliği vs. S-Bear'a aktarıyoruz. S-Bear bedeninde Kuma oluyor.
S-Shark, Jinbei'nin bıraktığı balıkadam korsanlarına katılıyor ve Balık adam adasını korumak için oraya gidiyor.
S-Snake, Boa'nın yerine Amazon Lily'ye kraliçe oluyor. Boa bu sayede buradan ayrılabilir.
S-Hawk, Mihawk'la kapışabilmek için Karasakal tayfasına katılıyor. Tayfayla seyahat ediyor ama bağımsız takılıyor. Arada gizlenip kendisine saldıran Shiryu ile vs atıyorlar.
Sonunda
ALLAH UTANDIRMASIN
Bonney'in düştüğü durumdan dolayı o kadar sinirlendim ki Japonya'ya gidip Oda'ya zorla Saturn'e işkence panelleri çizdirmek istiyorum
Bunun konuşması farklı olsun diye çevirirken uğraşmıştım, hey gidi.Tam forumda kullanmalık :F
Bölüm resmen çıkmadı mı? Nasıl okuduk? Bende neden diğer forumlarda konu yok diyorumAyın 17'sinde gelecek 1104 spoileri,normalde haftaya 1103 gelmesi gerekiyordu onu önden okuduk.
Adaya Katerina gelirse belki Satürn formunda emir verebilir. Meyve nasıl çalışıyo bilmiyoruz ama küçük bir ihtimal. Ama kalan kısmı imkansız. Oda Serapları henüz tanıttı ama sen istiyorsun ki hemen hepsi kaçırılıp saf dışı kalsın. Tayfa şuan bunlara karşı zorlanıyor. İlk px ler gibi. Bunları aşabilmeleri gerek. Luffy kendine yediremez bu aşamada bunu.Şu an adada bulunan 4 seraphimin de kopyalandığı kişiler bizimkilerin net olarak düşmanı değil. S-Snake, Boa gibi Luffy'den etkilenmişti. Aynı şey diğer seraphimler için de geçerli olabilir. Redditte, Luffy'ye yardım eden yüzme meyvesi sayesinde yer altından yemek getirebilecek S-Shark olabilir denmişti. Bunlar en son baloncuk içindeydi ama yok edilmesi ya da etkisiz hale getirilmesi imkansız değildir, illa ki çıkartırlar. Kuma ya da Vegapunk veya herhangi biri eğer emir-komuta zincirini bir şekilde kırarsa 4 seraphim içgüdüsel olarak hareket etmeye başlayacaklar ki bu durumda elimiz güçlenir. Boa-Jinbei ve Kuma'nın seraphimleri müttefik olmasa bile düşman olmayacaktır diye düşünüyorum. Mihawk bağımsız hareket eder. Belki 1-2 tanesini karasakal tayfası da kapabilir. Onları yönlendirmeye yarayan bir meyve özelliği vs. olabilir. Bunları engellemek için Satürn bir şeyler yapmıştır gene ama şans bu ki Satürn de adada :F
Senaryoyu kuruyorum;
Satürn'ü dövüyoruz, emir komutayı kırıp seraphimleri özgür bırakıyoruz.
Kuma'nın anıları, kişiliği vs. S-Bear'a aktarıyoruz. S-Bear bedeninde Kuma oluyor.
S-Shark, Jinbei'nin bıraktığı balıkadam korsanlarına katılıyor ve Balık adam adasını korumak için oraya gidiyor.
S-Snake, Boa'nın yerine Amazon Lily'ye kraliçe oluyor. Boa bu sayede buradan ayrılabilir.
S-Hawk, Mihawk'la kapışabilmek için Karasakal tayfasına katılıyor. Tayfayla seyahat ediyor ama bağımsız takılıyor. Arada gizlenip kendisine saldıran Shiryu ile vs atıyorlar.
Sonunda
ALLAH UTANDIRMASIN