Dostum benim yorumum kişisel bir olumsuz beklenti sadece... Kesinlik veya haber değeri yok.Karasakalı kimse sevmiyor bu demek ki karasakal ölmeyecek muhteşem bir haber bu.
Dostum benim yorumum kişisel bir olumsuz beklenti sadece... Kesinlik veya haber değeri yok.Karasakalı kimse sevmiyor bu demek ki karasakal ölmeyecek muhteşem bir haber bu.
Karasakal’ın kaderi bozma tarzı bir misyonu olabilir. Meyveye ya da onu da reankarnasyona bağlar. Yani Luffy’in tek gerçek dövüşü bu olabilir.Seriyi luffy taşıyacak tabi onuda mı ben taşıyayım.
Okuman varsa ikisinden farklı kişiler olarak bahsedilmiş.
Oda ile toei arasında geçen bir konuşma:Karasakal’ın kaderi bozma tarzı bir misyonu olabilir. Meyveye ya da onu da reankarnasyona bağlar. Yani Luffy’in tek gerçek dövüşü bu olabilir.
Toei ile Oda yetmiyormuş gibi sende yık hayallerimi kral hayal de kurmayayım umutlanmayayım da öyle mi el birliğiyle yıktınız hayallerimi.Dostum benim yorumum kişisel bir olumsuz beklenti sadece... Kesinlik veya haber değeri yok.
Aynı kişi diyen kim? Sen Nika'yla alakası yok diyorsun.Okuman varsa ikisinden farklı kişiler olarak bahsedilmiş.
Usta bu kadar gömme yarın adam Shanks’ı yense övecek yüzün kalmayacak.Oda ile toei arasında geçen bir konuşma:
Oda:Hey toei kara kalemle en fazla bu kadar rezil edebiliyorum bu çarı gerisi sende.
Toei:Yüzyılın çamuru geliyor sen sıkma canını usta rezil rüsva edeceğim onu.
Nika reyiz ona kol yapar böyle power up almaya devam ederseİçinizde Nika olmayınca sonunuz Kid gibi oluyor işte. Reisi hatırlayınca bir duygulandım yine.