Hz İsa gibi babasız mı dünyaya getirdiler diyorsun, yakışır.
Hangisi daha mantıklı bilemiyorum.Öyle bir şey demedim reyiz. Doğuran kişi Dragon olabilir dedim. Kafanıza göre hikaye yazıyorsunuz yav.
Hz İsa gibi babasız mı dünyaya getirdiler diyorsun, yakışır.
Hangisi daha mantıklı bilemiyorum.Öyle bir şey demedim reyiz. Doğuran kişi Dragon olabilir dedim. Kafanıza göre hikaye yazıyorsunuz yav.
Aynen Garp sağ olsunSonuçta Dragon’un spermi kurtaracak, ne uzattınız.
Kuma reyiz Nika felan bilmem efsanedir duyduk öyle bir şeyler ama kurtarsa kurtarsa bizi Luffy kurtarır diyor.
Luffy reyiz resmen el arabasıyla taşıyor.
Puhahahaha meyvenin nika meyvesi olduğunu da öğrenince şimdiye kadar kimi övdüğünü anlayacaktır Kuma xD
Kuma'nın bu kadar gaza gelmesi Nika gibi lastik gücü olması yüzünden zaten. Luffy lastik gücünü kullanınca Nika diye nasıl umutlanmış, heyecanlanmış.
40 yıl sonra torunlarına tanrı Nika’yı nasıl uyandırdığını anlatacak.Kuma'nın bu kadar gaza gelmesi Nika gibi lastik gücü olması yüzünden zaten. Luffy lastik gücünü kullanınca Nika diye nasıl umutlanmış, heyecanlanmış.
Bütün One Piece evreninin kaderini değiştiren adam. Bir dönüm noktası kendisi.40 yıl sonra torunlarına tanrı Nika’yı nasıl uyandırdığını anlatacak.
araya kendini sıkıştırmış
Daha önce Dragon birilerini patlattımı hatırlamıyorum ama şimdiye kadarki en hızlı patlattığı çarlar bunlar olsa gerek
@Skywalker @Tiksav Lee
Tek sayıda 4 kill