Vega’nın yedek planı yoksa Kuma’nın kurtulma şansı yok gibi.Balon patladıktan sonra Kuma'nın bilincini alma şansı da bitti 2 bölüme ölür
Vega’nın yedek planı yoksa Kuma’nın kurtulma şansı yok gibi.Balon patladıktan sonra Kuma'nın bilincini alma şansı da bitti 2 bölüme ölür
Barış elçisiDragon devrimcilik ömründe bir kez bile aksiyon almamış herhangi bir kutsala karşı. Böyle bir eksi yazdı bu bölüm kendisine.
Küçücük kız babasını temelli öldüren kişinin kendi olduğunu bilerek o yükle yaşayamaz. Külotçu bu kadarını da çizmezVega’nın yedek planı yoksa Kuma’nın kurtulma şansı yok gibi.
İşte aldıktan sonra kaybolmasin diye Vegapunk üzerinde çalışmış ama ben bunun sonucunun istedikleri gibi olacağını düşünmüyorumBonney anıları aldıysa anıların kaybolması gerekiyordu zaten, mantıklı olan o meyve daha önce öyle işledi. Acılar ortada kalmasın diye Kuma alıyordu.
Haa görmedim onu, niye öyle bir çalışma yapmış yazıyor mu?İşte aldıktan sonra kaybolmasin diye Vegapunk üzerinde çalışmış ama ben bunun sonucunun istedikleri gibi olacağını düşünmüyorum
Mangada ne gördüysek onu yorumluyoruz. Öyle bir mevzu varsa ona göre yorumlarız ama şimdilik durum parlak görünmüyor. Piyasaya eksik spoiler sızdırıp ters köşe yapmak güzel taktikti ama bir daha yemeyizİleride o iki yıllık arada olanlar da açıklanırsa, bu yorumdan da patlama
Bu bölümün spoilerında yazıyorHaa görmedim onu, niye öyle bir çalışma yapmış yazıyor mu?