Yavaştan alışmaya başla, daha çok patlayacaksınız@Mewtwo hep içeriden bilgi alıyordu diye ona güvendik patlattı bizi. Dragonculara yılbaşı hediyemiz olsun zor bir yıl geçirdiler...
Yavaştan alışmaya başla, daha çok patlayacaksınız@Mewtwo hep içeriden bilgi alıyordu diye ona güvendik patlattı bizi. Dragonculara yılbaşı hediyemiz olsun zor bir yıl geçirdiler...
Usta sen boşver o işleri bana like at geç...Luffy’e artı yazdı. Ama adam zaten Tanrı. O kadarını da yapmazsa böyle tanrı mı olur derler, tapmazlardı.
Tanrı olması rahatsız ediyorsa eksi yazar usta, gardını düşürme.Usta sen boşver o işleri bana like at geç...
Dragon Ginny'yi kurtarmaya mı gitmiş?Yavaştan alışmaya başla, daha çok patlayacaksınız
İleride o iki yıllık arada olanlar da açıklanırsa, bu yorumdan da patlamaDragon Ginny'yi kurtarmaya mı gitmiş?
Bonney anıları aldıysa anıların kaybolması gerekiyordu zaten, mantıklı olan o meyve daha önce öyle işledi. Acılar ortada kalmasın diye Kuma alıyordu.Kuma'nın anı balonunu Bonney'nin önünde patlatmak için bekletiyordur kesin. Kuma'nın o kadar dram sonrası mutlu bir sona ulaşacağına hiç inanmıyorum.
Dragon devrimcilik ömründe bir kez bile aksiyon almamış herhangi bir kutsala karşı. Böyle bir eksi yazdı bu bölüm kendisine.Ne olduğunu anlamadım Dragon > Smoker belirsiz mi oldu gene kanıtlandı diye sevinmiştik