Bonney büyük hata etmiş o zaman. Kendini bir daha affetmez eğer bu işe bir çözüm bulunmazsa.Bende öyle anladım
Bonney büyük hata etmiş o zaman. Kendini bir daha affetmez eğer bu işe bir çözüm bulunmazsa.Bende öyle anladım
Kutsal Ejdere Kid yumruk atsaymış.Dünya hükümetinin korsanı bile tayfanın gemiyi korumak için yazılım yükletiyor beynine, bu kadar da torpil olmaz. @Alpamis
Aynen öyle biz Luffy savunmaya devam @II. InvictusKutsal Ejdere Kid yumruk atsaymış.
Reyiz gibi korkusuz olsaymış. Adam tanışmadan Kuma'yi etkileyip yanına çekmiş. Luffy reyiz büyük adam.
Alpa senelerce Luffy'nin vurmasını övmüştü meğersem Nika olduğu için kader olaraktan vurmuş. Alpa acaba Zoro'nun öldürmeye çalışmasını gündeme getirir mi, Bonney durdurmayıp Zoro öldürseydi Kuma onu Nika sanacaktı diye. @RedTeroR
Tek mantıklı açıklaması var. Tamamen hazır olmadan öldürmek istemiyorlar. Yoksa komple savaş başlar Wg tüm gücüyle abanır bunlara. Sabo iki hiken sallasa 300 500 götürürdü zaten anasını satayım umarım minnoşluk kasmıyorlardırŞu kutsal ejder vurma işine Kuma yüzyıllardır yapmaya cüret eden yok diyor, devrimci komutanların kutsallara vurmaktan imtiyaz etmelerini hala anlamıyorum. @Dattebayo..!
Tek mantıklı açıklaması Dragon'un şöyle bir adam olması...Tek mantıklı açıklaması var. Tamamen hazır olmadan öldürmek istemiyorlar. Yoksa komple savaş başlar Wg tüm gücüyle abanır bunlara. Sabo iki hiken sallasa 300 500 götürürdü zaten anasını satayım umarım minnoşluk kasmıyorlardır
Çatışma başka külliyen savaşa girmek başka. Amiralleri orduları salarlar devrimcilerin üstüne kutsal katliamı yapılırsa. Önce Wg'yi zayıflatmak ya da kendilerini güçlendirmek istiyorlardırTek mantıklı açıklaması Dragon'un şöyle bir adam olması...
Mantık mı kalmış artık? Adamlar istediklerini köle yapıyor istediklerini satıyor. Sen "Aman abi bunlara dokunmayalim savaş çıkar" mı diyorsun? Zaten daha kötü ne olabilir? Lafta Devrimcilerin yeri yakın zamana kadar "Bilinmiyor, bulunmuyor" konumda değil miydi?