Alpa senelerce Luffy'nin vurmasını övmüştü meğersem Nika olduğu için kader olaraktan vurmuş. Alpa acaba Zoro'nun öldürmeye çalışmasını gündeme getirir mi, Bonney durdurmayıp Zoro öldürseydi Kuma onu Nika sanacaktı diye. @RedTeroRŞu kutsal ejder vurma işine Kuma yüzyıllardır yapmaya cüret eden yok diyor, devrimci komutanların kutsallara vurmaktan imtiyaz etmelerini hala anlamıyorum. @Dattebayo..!
zaten bana hiç geçmedi bu kutsalların dokunulmazlık işi, adamın biri illa ki patlayıp döverdi ya da öldürürdü.Alpa senelerce Luffy'nin vurmasını övmüştü meğersem Nika olduğu için kader olaraktan vurmuş. Alpa acaba Zoro'nun öldürmeye çalışmasını gündeme getirir mi, Bonney durdurmayıp Zoro öldürseydi Kuma onu Nika sanacaktı diye. @RedTeroR
Kuma'nın sevdikleri flashback geçerken DragonSon anlarında Dragon Kuma'nın aklından bile geçmemiş
dansedentaner.mp4
Krala denk gelse acımazmışzaten bana hiç geçmedi bu kutsalların dokunulmazlık işi, adamın biri illa ki patlayıp döverdi ya da öldürürdü.
Bende öyle anladımŞimdi son kısımda Kuma’nın hafızasını geri getirebilecek bir baloncuk vardı ve Bonney bunu patlattı mı?