Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1101 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğu ordusunun lideri olabilir miyim diyor, Kuma da niye bana soruyorsun deyince, Dragon sen izin verene kadar bu pozisyon sonsuza dek Ginny’e ait dedi, diyor.
Aslında Oda bu şekilde işi bağlandığını zannediyor yani böylece akladığını düşünüyor ama biraz üzerine düşünen insan buna kolay kolay tav olmaz.
Ne zaman yapar bilmiyorum ama serinin iyice yoldan çıkmaması için ne yazık ki dragonu biraz toparlaması, iadei itibar yapması mecburidir. Karakteri oldum olası sevmem forum gediklileri iyi bilir ama seri için bu işi toparlaması gerektiği de çok açık.
En azından kendini mi feda eder başka bir şey mi yaptırır hikayeye zorlama bir şeyler mi katar artık nasıl yapacaksa denemesi lazım.

Luffy fblerinde çok kaslı görünmüyor mu şimdiki halinden bile kaslı gözüküyor ilginç gerçekten. Booney'e dikkat etmemişim ama daha çocukmuş çocuk hali böyleyse ilerde çok daha güçlü olacaktır. Şimdi benim anlamadığım biz FB izliyoruz ama güncelde biri mi anlatıyor bunları yoksa anlatıcı mı aktarıyor bunları bizlere. Luffyler bu hikayeyi duyuyor mu şu an ondan emin olamadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 31)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık