Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1101 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gebeş dediğin odanın büyük batırması ya herif luffyye bile tonla sıkıntı çıkartı üstelik bu kurguyu zorlamak için. O formun iler tutar yanını bırakmadı Bay Oda. Üstelik okuyucuya ayan beyan defalarca yalan söyleyerek söylenen bir hikayeye şaşırtmaca değil kandırma denir bu yüzden bu konuda çok da umursayamayacağım odanın bu yanlışlarını. Luffy gibi en sevilen karakterine büyük kazık attı herif.

Yılın babası ödülünü de verelim mi istersen? Hatta ulusal da değil global yayınla asrın babası falan seçelim :artiz: Arada uzaktan bakmışmış.
Sevgi dediğin şey her ne olursa olsun devam eder bazı şeyler görmezden gelinir sana yakışan kardeşlerinle aynı yolda yanyana durmaktı senin sevgini sınadılar ve sen gebeş deyip sınıfta kaldın gerekenin yapılmasını teklif ediyorum @Alpamis :ehe:

Benim öyle bir iddiam yok ama senin hiç umurunda değildi iddian vardı. Burada sen söyleminden ötürü darbe yemiş oluyorsun.
Ben ne dediğimi iyi hatırlıyorum da neyse umursamamayı da aştı herif önceden ne halde bilmiyordur diye savunuluyordu, bilip bir şey yapmaması daha da kötü bir şey sen bunu fark edemiyorsun bir türlü. Bu daha beter bir umursamazlık. Kendini bunun "umursayan bir baba" hareketi olduğuna inandırmışsın, yok öyle bir dünya. Bilmeyip bir şey yapmaması umursamazlık ve rezillik, bilip bir şey yapmaması katmerli kaymaklı bir umursamazlık ve rezillik. Neyse boş ver devam et savunmaya diyemiyorum çünkü seni severim la bırak bu davanın peşini :(
Sevgi dediğin şey her ne olursa olsun devam eder bazı şeyler görmezden gelinir sana yakışan kardeşlerinle aynı yolda yanyana durmaktı senin sevgini sınadılar ve sen gebeş deyip sınıfta kaldın gerekenin yapılmasını teklif ediyorum @Alpamis :ehe:
Luffy üzerinden benim kalemimi kıracak kimse yok cane, geçelim o işi de :D mevzu luffy ile alakalı da değil zaten. Oda hikayesine yakışmayacak bir yanlışlar dizisiyle meyvenin ve hikayenin içine etti. Luffy iyi çocuktur diye odanın yanlışını aklamaya lüzum yok. Gebeş gebeştir. :oops:
Alpam doğrudan sövdü g5 moduna ayrıca, benim dediğimden daha ağırdı onun sansürsüz sövgüsü :gamyon: @Alpamis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık