Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1101 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu Dragon'a sallayanlar, sanki 20 yıldır One Piece okumuyormuşsunuz gibi yükseliyorsunuz ha. Oda'nın sürekli yaptığı şey. Bir karakteri anlayabilmek için onun hikayesini görmek gerekiyor.
"Hiçbir şey yapmıyor" dediğiniz adam, dünya hükümetine karşı gelen tek oluşumun lideri, dünyanın en çok aranan adamı ve bunu çok uzun zamandır sürdürüyor. Ve hikaye boyunca birkaç kere hedef alındıklarını gördük => bir yandan kendi varlıklarını sürdürürken bir yandan da dünyanın her yerinde devrim yapıyorlar.

Bir gün hikayenin Dragon tarafını da göreceğiz. Neler başardığını ve acıdan verem olurcasına nelere katlandığını göreceğiz.
Buradaki asıl soru, Kuma Luffy'nin Nika olabileceğini bir şekilde anlıyor ama nasıl?
Gücüyle alakalı olarak, amirallerin köpek, maymun, sülün, kaplan, boğa gibi ünvanları olduğunu biliyoruz. Dragon da bunun amiral ünvanı olabilir => ünvan güç ile ilişkiliyse Dragon'un ünvanı bayağı büyük.

Ne dediğin gibi çıktı yav, direkt headshot yemişsin yine kıvranacaksın işte xD

Bu arada evet Lütfü meyvesini en iyi kullanan karakter laskjdalksjdaslkdasdjasdlk

Kız 10 yaşında g3 yapmış xD
Ben demedim mi Kuma anlatmıştır ondan bir şeyler. O şekilde hayal etmiştir diye. Vücudu lastik demiş. İstediği gibi savaşabiliyor demiş. Bunu dedikten sonra lastik ile ilgili şeyler hayal etmesi basit.

Yanıldığını kabul edebilmek büyük erdemdir. Dün yaptığınız boş eleştiri olduğu ortaya çıktı.

Seni erdemli olmaya davet ediyorum.:D

Ben demedim mi Kuma anlatmıştır ondan bir şeyler. O şekilde hayal etmiştir diye. Vücudu lastik demiş. İstediği gibi savaşabiliyor demiş. Bunu dedikten sonra lastik ile ilgili şeyler hayal etmesi basit.

Yanıldığını kabul edebilmek büyük erdemdir. Dün yaptığınız boş eleştiri olduğu ortaya çıktı.

Seni erdemli olmaya davet ediyorum.:D
Ne yanılması ? ne dedim de yanıldım

Benim dün söylediğim tek şey Nika süper bir güç onun gibi olmayı hayal ettiğinde kendini bile savaş kazandırıyor ne olmuş da yanılmışım Bonney kazanamamış mı :oleyo2:

Bölüm başta aşağı Luffy'e yazıyor.

Hem bu hamal meyvesini nasıl adam ettiği hem de 16 yaşında bile k.hakisinin iyi olduğu yansıtıldı. Kuma'yı farketmiş reyiz.

Büyük adam vesselam.

Bak bak bak, kaypak redona bak sen. Sırf bölümde sıradan bir replikte "hawk" lafı geçiyor diye paylaştığı şeye bak. Millet Mihawk sansın da, bu kaypak da etkileşim alsın. Bugüne kadar aşırı tepki göstermemiştim ama bugünden sonra adını her gördüğümde küfrü basacağım bu kalıpsıza.

Bu arada, Luffy'nin tekniklerini, modlarını vs. önceki Joy Boy'un yaptığını Wano'da söylemiştik zaten. @Tommy Vercetti sahneyi atmıştı hatta, Hyogoro G4'ü görünce "aynı bilge krala benziyor" tarzı şeyler diyordu.
Luffy, yeni bir şey yapmıyor. Öncekinin yaptıklarını yapıyor işte. Tek fark, bu sefer başarılı olacak. O da kehanette var zaten. Bilinmedik şey değil yani.

Bir insan ana karakterini ancak bu kadar karaktersizleştirebilir. Zoro'yu, Luffy için harcadı diyordum ama adam ortada Luffy de bırakmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık