Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1101 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dragon neden en tehlikeli suçlu en çok aranan adam belli oldu. Gerçek devrimcilerin önünü kesmek için. Dragon bir bildiği vardır diyen ona katılmış. Hepsinin önünü kesmiş.

Bonney, Nika'yı görmediğine göre kendini nasıl Nika olarak hayal etti?

Müthis yazar soda vol. 231232421424
Bonney'in annesi tarafından belki bir fotoğrafını görmüştür. hani kutsal ejder tarafından eşi olan Ejderlerden birisi ona Nika'nın gizli bir yüzünü göstermiş olabilir. Tabi o vakitlerde Bonney'in o anı hatırlama kabiliyeti var mıydı🤔

Bonney'in annesi tarafından belki bir fotoğrafını görmüştür. hani kutsal ejder tarafından eşi olan Ejderlerden birisi ona Nika'nın gizli bir yüzünü göstermiş olabilir. Tabi o vakitlerde Bonney'in o anı hatırlama kabiliyeti var mıydı🤔
Bence Nika’yı Gorosei’ler görmedi…Nika’yı asıl gören kişi Im diye düşünüyorum.Çünkü Gorosei’ler, Nika’yı görseydi bu meyve için en saçma güç olduğu söylenir demezlerdi.Direk dünyanın en saçma gücü diye söylerlerdi.Ancak Satürn ise Nika’yı daha önceden görmüş gibi Luffy’e Nika dedi.

Bence Gorosei‘ye Nika’yı Im anlattı.Veya Nika’nın ölü bedenini gördüler.

Im’in Luffy’nin posteriyle bir yere gidip orada dev bir hasırşapkaya baktığı sahne var ya o sahneden şöyle bir teori üretmişlerdi: O yerde aslında Joy Boy’un veya Nika’nın ölmüş veya donmuş bir şekilde bedeninin olduğuna dair bir teori okumuştum.

Aslında Gorosei’ler, Nika ile hiç karşılaşmamış olmasına rağmen Satürn’ün Luffy’e Nika demesi bu teoriyi destekliyor.Nika’yı görmediler ancak Luffy’nin beyaz dönüşümünden Luffy’nin Nika olduğunu anladılar.

Bence Nika’yı Gorosei’ler görmedi…Nika’yı asıl gören kişi Im diye düşünüyorum.Çünkü Gorosei’ler, Nika’yı görseydi bu meyve için en saçma güç olduğu söylenir demezlerdi.Direk dünyanın en saçma gücü diye söylerlerdi.Ancak Satürn ise Nika’yı daha önceden görmüş gibi Luffy’e Nika dedi.

Bence Gorosei‘ye Nika’yı Im anlattı.Veya Nika’nın ölü bedenini gördüler.

Im’in Luffy’nin posteriyle bir yere gidip orada dev bir hasırşapkaya baktığı sahne var ya o sahneden şöyle bir teori üretmişlerdi: O yerde aslında Joy Boy’un veya Nika’nın ölmüş veya donmuş bir şekilde bedeninin olduğuna dair bir teori okumuştum.

Aslında Gorosei’ler, Nika ile hiç karşılaşmamış olmasına rağmen Satürn’ün Luffy’e Nika demesi bu teoriyi destekliyor.Nika’yı görmediler ancak Luffy’nin beyaz dönüşümünden Luffy’nin Nika olduğunu anladılar.
Satürn değil. Meyvesi orada olan. Meyve nikayı tanıdı.

Nika ilk çıktığında şimdi herkes Nika hakkında bir şeyler bilmeye başlar diye hayıflanıyordum. Artık millet Nika olmaya bile başlamış.

Bu şekil ele alırsak Bleach'te ki Gremmy karakteri kadar olabilir gücü en fazla. Onda da senin bedeninin sınırı var. Öyle her hayal ettiğini bedenin kaldırmıyor, Gremmy sonunu öyle getirmişti. :dd.d
Tam çeviri gelsin daha iyi anlarız ama hayalle ilgili olduğunu düşünmüyorum Bonney kendini yaşlandırırken kendisinin bütün alternatif versiyonları arasından istediği birine geçiş yapabiliyor anladığım kadarıyla çünkü daha önce de aynı teknikle kaslı ve güçlü bir versiyonuna geçmişti. Nika olabilen Kaido’nun Ejderi de olabilir Marco’nun Anka’sı vs hepsi olur yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık