Retcon piece yersen işte RedBen de bir 5-6 bölümdür okumuyorum mesela bu bölüm Bonney'in saldırısını yaptığı sayfayı okudum ne diyor diye diğer sayfalarda resimlere baktım.
Bu Vega bir denden mushi ayarlayamamış mı? Kablosuz neti bile vardır, hep kolpa yapmış.Adam lafta insanlıktan 500 yıl ilerde Kuma hala kızına mektup atıyor, ulan Vegapunk yatacak yerin yok.
Gerçi bölümün tamamını okuma zahmetine de kalkışmadım da nyse xD
Tabi efendim. Enies,ID,marineford da gomu-gomu diye bağıran bonney idi. Ha gerçek lastik meyvesi varsa ve luffy onu yemiştir sanıyorlar ise gerçek lastiği neden aramamışlar karıştırmamak için diye de soru ekleriz. Boş aklama çabası ki saçma mantıksız...Reddit'te biri Alfa'nın Bonney'i rapor ettiğini ve Dünya hükümetinin Bonney'i Nika zannettiğinden Luffy'nin peşine düşmemiş olabileceklerini yazmış.
Kaynak
yanlış anlaşılmak istemem lafım size değil, bu iddianın sahibine. oda kaç para verdiyse biz aramızda toplayım o parayı da böyle iddialarda bulunmasın bir daha.Reddit'te biri Alfa'nın Bonney'i rapor ettiğini ve Dünya hükümetinin Bonney'i Nika zannettiğinden Luffy'nin peşine düşmemiş olabileceklerini yazmış.
Kaynak
Vardır Oda'nın bir bildiğiReddit'te biri Alfa'nın Bonney'i rapor ettiğini ve Dünya hükümetinin Bonney'i Nika zannettiğinden Luffy'nin peşine düşmemiş olabileceklerini yazmış.
Kaynak
Bunu ben de düşünmüştüm. Gorosei'nin daha önceden beri onu aradığı, Kuma'nın Nika'yı bilmesi ve Satürn'e bahsetmesi, Kuma'nın Bucaneer olması üstüne Bonney'in Nika güçleri kullanması belki de buna yol açtı.Reddit'te biri Alfa'nın Bonney'i rapor ettiğini ve Dünya hükümetinin Bonney'i Nika zannettiğinden Luffy'nin peşine düşmemiş olabileceklerini yazmış.
Kaynak
Hükümet, Gomu Gomu’nun önemini biliyor ve Shanks’ın çaldığını daha sonra Luffy’nin yediğini biliyor olmalılar. Who’s Who bile Gomu Gomu’yu Luffy’nin yediğini biliyor. Olursa ucuz bir retcon denemesi olur.Reddit'te biri Alfa'nın Bonney'i rapor ettiğini ve Dünya hükümetinin Bonney'i Nika zannettiğinden Luffy'nin peşine düşmemiş olabileceklerini yazmış.
Kaynak