Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1101: Sevgili Bonney

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 35 27.3%
  • Orta

    Kullanılan: 37 28.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 56 43.8%

  • Kullanılan toplam oy
    128
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WB'nin ebeveynleri çocuklarıyla bağlantılarını keserek olası bir kölelik durumunu ortadan kaldırmışlardır Kuma'nın başına gelen misali.
Belli olmaz o işler ama Oda bu kadar övmüşken ırkı bitirmez. En son king salağının ırkının sonu olduğunu falan dedi gitti serapimlerden seri üretime geçti.
 
Bu flashin tek iyi yanı , one piece de bulunan gizemlerden birinin açıklanması. (Kumanin neden robot olmayı kabul ettiği) Ben dragonun plani oldugunu dusunuyordum ama altından yine dram çıktı ... Bonneyin Aaaaa nika demesi için koca bir flash izliyoruz..Bitse de , bonneyin Aaaa nika gelmiş cümlelerini görüp kurtulsak.
 
Supernovalardan işlenmeyen bir tek Urouge kaldı. Skypia gibi gökyüzü adalı olduğu için Enel’le ve kayıp yüzyılla bağlantısı çıkacak. Fallen Monk Pirates oldukları için Enel’in eski rahiplerinden biri olabileceğine dair teoriler var. Sona saklıyor Soda.
 
Bu bonney akainu gibi magma adam olmak istiyorum dese hem adam olup hem de magmamı olacak yani nasıl bir meyve bu böyle?
 
Bütün nikalar toplanıp yakında voltrannikayı oluşturacak herhalde. Ben bu kadar kötü bölüm okumadım seri sona yaklaşıyor her bölüm daha heyecanlı olacak dedikçe ne yazık ki oda ben daha buradayım diyor
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık