Küfürü ilk kendisi yapıştırır zaten.Bonney'i kaçırırsa Karasakal'a gelecek küfürlere hazır ol usta @BirGaripMami
Küfürü ilk kendisi yapıştırır zaten.Bonney'i kaçırırsa Karasakal'a gelecek küfürlere hazır ol usta @BirGaripMami
bonneyi kaçırmaları tam karasakallık hareket de o adada garpı nası tutcaklar ? luffy vs bb bizim tayfa gerisini alıyo kuzan hariç bence garpda burda DAHİL OLUP TAYFAYLA KURTULABİLİR benim düşüncem arıkovanını ucu açık bıraktı baya çunkuBonney'i kaçırırsa Karasakal'a gelecek küfürlere hazır ol usta @BirGaripMami
yaşlı ray i görünce kaçan adam yonkou tayfasına karşı hazır ola geçer amgKüfürü ilk kendisi yapıştırır zaten.
Bonney Garp'ı 5 dakikalığına gençleştirse efso olurdu...bonneyi kaçırmaları tam karasakallık hareket de o adada garpı nası tutcaklar ? luffy vs bb bizim tayfa gerisini alıyo kuzan hariç bence garpda burda DAHİL OLUP TAYFAYLA KURTULABİLİR benim düşüncem arıkovanını ucu açık bıraktı baya çunku
Sadece fiziksel görünüm olarak gençleşiyor diye biliyorum.Bonney Garp'ı 5 dakikalığına gençleştirse efso olurdu...
Reis o durumlarda karasakalı tanımam durduk yere küfür yemek istemem sonuçta.Bonney'i kaçırırsa Karasakal'a gelecek küfürlere hazır ol usta @BirGaripMami
Yaşlı ray çok muhteremdi elinden kacirmasaydi o zaman karasakalı blöfden başka birşey degil kaptanın oglunu kurtaramayan Kizlara yalakalık olsun diye gösteriş yapan 60 lık dayıdır kendisi.yaşlı ray i görünce kaçan adam yonkou tayfasına karşı hazır ola geçer amg
80'lik aslında. Tam zamparaYaşlı ray çok muhteremdi elinden kacirmasaydi o zaman karasakalı blöfden başka birşey degil kaptanın oglunu kurtaramayan Kizlara yalakalık olsun diye gösteriş yapan 60 lık dayıdır kendisi.
Ray'e karşi nötürüm ama sürekli temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp aynı konuyu ortaya atıyorlar neymiş kaçmış.En azından artistlik yapıp da birileri gibi buzdan biblo olmadı.80'lik aslında. Tam zampara