Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1101 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana kalırsa hasır şapka tayfasına yardım etmesinin onları Kizarudan kurtarmasının ve 2 yıl boyunca onların gemisini beklemesinin tek nedeni Dragon ile olan bağlantısı değil eğer Luffy'nin köyüne gittiğinde bir şeyler yaşamışlarsa ve onun Nika olduğuna kanaat getirdiyse bu olanları açıklar
 
Mükemmelliyetçi olduğu için rengi farklı oldu diye başarısız saydığı söylenmedi mi o meyve için sanki öyle hatırlıyorum.
Evet öyle ama yinede eğer hükumet sadece rengin farklı olduğunu bilseydi yine isterlerdi diye düşünüyorum ama nedense bu projenin ayrıntıları Jaygarcia'nın eline geçmemiş.
 
Seraphim'ler orijinal savaş lordlarından yapıldı gibi görünüyordu ama Kuma'dan önce bir savaşlordu daha varmış bu bölüm o karakterin kendisinden önce Seraphim'ini görebiliriz, bence ilginç olur.
 
Kuma olayında orada değil dendenmushi ile verdi emri Amiral gönderdi bir şey olursa diye. Amirallerden üstün zaten emir konusunda. Gorosei işlerini Cp-0 ve amirallerle yaptırıyor seride aksiyona geçmesi normal bir şey değil. Vegapunk'un Gorosei'yi sadece 1 kez gördüğü bilgisi geçiyordu sanırım.
Orada görüyoruz derken mecazen söylemiştim ama fiili gelme durumunu da düşünmesi gerekiyor. Niye "en zeki" unvanını almış ki, sosyal zeka seviyesi bu kadar düşük olup bu kadar zeki olan bir karakter tasarımı hiç beklemiyordum. Ceaser bile şu herifin düştüğü duruma düşmezdi bence.
 
aga karasakal gemisi bu bölüm bişey yapsın artık lafit devon kaçırsın bonneyi tayfada bonneyi kurtarcaz diye garpıda alıp gelsinler geri
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık