Adam rakibini yenmiş ister ayılır ister bayılır xDBayılan Zoro'ya de onu. Demek ki delinmek daha kötü Zoro için. Bayılıyor. Mızrak ile ölebilir. 3 dişli çünkü.
Adam rakibini yenmiş ister ayılır ister bayılır xDBayılan Zoro'ya de onu. Demek ki delinmek daha kötü Zoro için. Bayılıyor. Mızrak ile ölebilir. 3 dişli çünkü.
İcardi aşkını anlarım da bu jelibonda ne buldular bizim goremedigimiz ne gördüler, bu karakterin alametifarikasi ne? Küçükkente sevmezdim jelibonu şimdi de sevmem . HahahaAdamlarda Icardi aşkı gibi jelibon aşkı var yahu.
Emre başlarda çok sevmişti Katakuri'yi. @Millennium Wizardİcardi aşkını anlarım da bu jelibonda ne buldular bizim goremedigimiz ne gördüler, bu karakterin alametifarikasi ne? Küçükkente sevmezdim jelibonu şimdi de sevmem . Hahaha
Ciddi bir idda bu, uydurmuyorsun değil mi?Emre başlarda çok sevmişti Katakuri'yi. @Millennium Wizard
Sizin için Zoroyu yenebilecek arc bossu oldu mu zaten ahahshshdhdjka Hepsini yeniyor en son Zkk diye yazıyordunuz ama yendiği arc bossu olmuyor nedenseCC, Zoro'yu yenemez dediğim için 20 sayfa tartışığımı biliyorum
Edit: üstelik msnden tartışıyorduk o zaman hahahaha
Açlıktan kan şekeri düşmüş ahahshdhhdjakBir çok karakteri savaş dışı edecek Mızrak yarasını kendisine verip üstüne 4 saat daha savaşıyor. Zoro en son benzer bir darbeye bayılmıştı.
Punk Hazard Zoro CC'yi yenemez zaten.Şimdi ki Zoro yener.CC, Zoro'yu yenemez dediğim için 20 sayfa tartışığımı biliyorum
Edit: üstelik msnden tartışıyorduk o zaman hahahaha
Uydurma yok. Başta sevdi. Gücünü de kabul etti. Sonra ne oldu bilmem. Redteror yoldan çıkarmış olabilir.Ciddi bir idda bu, uydurmuyorsun değil mi?
2. adam olunca kılıç kullanıcısı sanmıştır.Eline kılıç almayınca bırakmıştır.Uydurma yok. Başta sevdi. Gücünü de kabul etti. Sonra ne oldu bilmem. Redteror yoldan çıkarmış olabilir.
Ey gidi Bobbin the boyabun reyiz.2. adam olunca kılıç kullanıcısı sanmıştır.Eline kılıç almayınca bırakmıştır.