Zoro kral hakisi var açtı. Şurada kullandı. Saldı.Hangi muhabbeti ?
Zoro kral hakisi var açtı. Şurada kullandı. Saldı.Hangi muhabbeti ?
Adamlar ön görüşlüymüş Zoro'nun kral hakisi yok mu ?Zoro kral hakisi var açtı. Şurada kullandı. Saldı.
Şaka mı?Adamlar ön görüşlüymüş Zoro'nun kral hakisi yok mu ?
Ne şakası Reis sen hala Kata, Rayleigh döver diyebiliyor musun ?Şaka mı?
Diyor mu hala hmm bir kontrol etmemiz lazım açıkçası ben güvenemiyorumNe şakası Reis sen hala Kata, Rayleigh döver diyebiliyor musun ?
Bak adama sorsan Zoro'da kral haki var demiştin diye adam sana evet var demiştim der
Hem daldan dala atlayan kim oldu şimdi ?
Ben sizin Luffy'nin rakiplerini abarttığınızı söyledim şimdi çıkıp hayır abartmadık demeniz lazım daldan dala atlamadan. Yada evet abarttık haksız çıktık demeniz lazım.
Ama işi başka karakterlere falan getirip daldan dala atlıyorsunuz
Yaşlı Rayleigh'i dövüp dövemeyeceği belirsiz. Dövedebilir. Garp ile yaşlandıkça ne kadar güçten düşüldüğünü gördük. Rayleigh Garp gibi de değil. Rayleigh her şeyi bırakarak 20 seneden fazladır emekli ve yaşı 80 olmuş. O yüzden evet belli olmaz diyorum.Ne şakası Reis sen hala Kata, Rayleigh döver diyebiliyor musun ?
Bak adama sorsan Zoro'da kral haki var demiştin diye adam sana evet var demiştim der
Hem daldan dala atlayan kim oldu şimdi ?
Ben sizin Luffy'nin rakiplerini abarttığınızı söyledim şimdi çıkıp hayır abartmadık demeniz lazım daldan dala atlamadan. Yada evet abarttık haksız çıktık demeniz lazım.
Ama işi başka karakterlere falan getirip daldan dala atlıyorsunuz
@Millennium Wizard hala döver diyormuşYaşlı Rayleigh'i dövüp dövemeyeceği belirsiz. Dövedebilir. Garp ile yaşlandıkça ne kadar güçten düşüldüğünü gördük. Rayleigh Garp gibi de değil. Rayleigh her şeyi bırakarak 20 seneden fazladır emekli ve yaşı 80 olmuş. O yüzden evet belli olmaz diyorum.
Zoro'da kral haki var ve şurada burada kullandı. Bilinçli kullanıyor deniliyordu. Zoro ise bırak bilinci açmış olmayı daha Kral haki potansiyeli olduğundan bile bir haber. Neyi savunuyorsun sen şimdi? :S
Aynen şu zamana gelince güçsüz gösterilmesini sen güçlü gördün demen çok mantıklı.Sen o arcta ilk gösterilen CCyi Usopp Nami yener dediysen kabul ederim ben güçlü gördüm hata yaptım demeyi.İş işten geçtikten sonra adamın seviyesini yerlere çektikten sonra bunları söylemek kolayCC'yi çok güçlü görmen senin hatan önce hatanı kabul et
CC, Zoro'yu yenemez dediğim için 20 sayfa tartışığımı biliyorumAynen şu zamana gelince güçsüz gösterilmesini sen güçlü gördün demen çok mantıklı.Sen o arcta ilk gösterilen CCyi Usopp Nami yener dediysen kabul ederim ben güçlü gördüm hata yaptım demeyi.İş işten geçtikten sonra adamın seviyesini yerlere çektikten sonra bunları söylemek kolay