Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1100 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güzel adamlık daha 2 bölüm önce Bonney'e şut atıp tavana çarptırıp alt kata düşürdü. xd
Bariyer dışına attı başına iş gelmesin diye. Reis’in krallık çok üst seviye çıktı, Kizaru’nun altından böyle bir hikaye çıkmasını beklemiyordum. Düz adam gibi geliyordu bana. İyi iş Oda arada güzel olaylar çiziyorsun.
 
Bunun ne anlamı var Luffy'nin dövüşlerini görüyorsun ne potansiyelinden bahsedeceksin.

Aynı sınava 200 kere giriş hakkı olanla 1 kere giriş hakkı olanı bir tutmuyorum Lütfünün bir potansiyeli falan yok kaderi var. İlk dövüşünde ölecek adamın ne potansiyelinden bahsediyorsun.
ACE de çakmak gazına ölüyormuş. Sen Ace'in savaşları nasıl oluyor çok mi okudun? Çok saçma yorum yapıyon. Ama böyle yapmak zorundasın. Yoksa o özgeçmişi aşacak bir özgeçmiş yok.

Sıraya dizmiş adam.
 
Bariyer dışına attı başına iş gelmesin diye. Reis’in krallık çok üst seviye çıktı, Kizaru’nun altından böyle bir hikaye çıkmasını beklemiyordum. Düz adam gibi geliyordu bana. İyi iş Oda arada güzel olaylar çiziyorsun.
Alt katın tamamen denizciler tarafından kapatılması dışında problem yok, yine oğlu sayılabilecek Sentomaru'yu yarı ölü halde bırakmıştı o olmasa paketlenip köle pazarına çıkarılmıştı Bonney. xd

Birde bariyer öldürücü bir ekipman öyle hayrına geçmiyorsun içinden.
 
Ace'in ne kadar güçlü bir karakter olduğu tekrar tescillendi. Şuan Katakuri vs Crocodile olsa Katakuri kazanır dersiniz ama yazar mevzuyu başka yerlere çekti. Savaş lordları kafasında her zaman farklı yerdeydi ama seri uzadıkça güç dengeleri değisti ve bize güçsüz geldiler.

Lordları tekrar işlediğinde hepsine hayvan gibi ödüller verdi ve liglerini açıkca gösterdi. Ace çaylak haliyle iki tane lord yendiyse ölmeden önce çok rahat sağ koldu demektir.
İyi o zaman Luffy de Sağ Kol yenmeden once 3 tane Shichi bir tane de Shichilerle eş değer tutulan Lucci gibi bir adamı yendi. Luffy 'e cok büyük ayıp yapıldı sonra yeniden gücü düşürüldü mü diyelim?

Her iki yorum da da Luffy'nin yaptıkları çok daha önde. Yendiği Shichiler'de daha üstün duran Shichi'ler.
 
Ace'de haki yoktu yav çıkarsa retcon olur. Smoker'a bir şey yapamıyordu.
Mangada savaşmadıklarını biliyorsun değil mi? Ace ateşten ağ yapıp marine ordusunun yolunu kapadı, smoker'a dokunmadan gitti.

Ace novel'ında haki kullanıyor. Daha shabondy'deyken uyandırdı.

Çaylak Ace boşuna çaylak Luffy'le karşılaştırılıyor. Luffy zayıf başladı. Sürekli zorlanarak kazanıp gelişti.

Ace zaten luffy'den güçlü başlamıştı üstüne mera mera yedi. Shabondy'e kadar karşısına geleni ezmiş. Gücü zaten fazla geldiği için Luffy gibi gelişmemesi normal.

Ace beyaz bıyığa katıldıktan sonra bi anda aşırı gelişmiş. Novel'da görülüyor. Alevindeki ustalığından da belli. Jimbeyle 5 gün savaşmış çevre sapasağlam. Bi entei atsa Jimbe onu bloklasa bile yok olurdu o bölge. Tayfa 20 metre kenardan dövüş izleyemez.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık