Neyse Kizaru yapacak devrimi rahat ol.Ponçik ponçik konuşup benim asabımı bozma Monti. Zaten Dragon yetmezliğinden bozuk atıyorum
Neyse Kizaru yapacak devrimi rahat ol.Ponçik ponçik konuşup benim asabımı bozma Monti. Zaten Dragon yetmezliğinden bozuk atıyorum
Totosunu devirdiydi en son.Neyse Kizaru yapacak devrimi rahat ol.
Plana sadık kal.Totosunu devirdiydi en son.
Hikayenin akışını bu şekilde yapmak istedi yaptı. Saka'yı daha da kötü göstermek istedi Luffy için, Beyazbıyık korsanları ile Luffy arasında duygusal bağ kurmak istedi...Aynen öyle istese çok rahat yapabilirdi ama dram kasmak istedi bence.
Luffy'nin olayı kader.Nasıl ne anlamı var?
Oyun diliyle yazacağım Ace daha fazla deneyim kasmış birisi. Güç olarak daha baştan zaten Luffy'nin önünde o ayrı, yaşça büyük ve daha uzun süredir korsan. Tabii ki daha güçlü olacak.
Luffy'nin gayet de potansiyeli yüksek. Ace'in daha yüksektir olabilir bu pek tabii ama Ace'i veya bir başka karakteri överken bir başkasını gömmeyelim.
Luffy'nin olayı kader.
Shounen okuyorsun ana karakterin olayı kader, rakiplerini zor duruma düşerek yeniyor falan diyorsun. Bu mantıkla Zoro dahil her karakteri gömmen lazım.Luffy'nin olayı kader.
Hiçbir shounen de bu kadar yok. Bunun 10'da 1'i kadar vardır.Shounen okuyorsun ana karakterin olayı kader, rakiplerini zor duruma düşerek yeniyor falan diyorsun. Bu mantıkla Zoro dahil her karakteri gömmen lazım.