6 ay yalnız bıraktım onu umarım kralım beni affeder bir de şu burgess gereksizinden kurtulsa her şey daha güzel olacak.Adam Teach’in büyüklüğünü anlayabilmek için 6 ay inzivaya çekilmiş.
6 ay yalnız bıraktım onu umarım kralım beni affeder bir de şu burgess gereksizinden kurtulsa her şey daha güzel olacak.Adam Teach’in büyüklüğünü anlayabilmek için 6 ay inzivaya çekilmiş.
6 ay oturdum düşündüm dedim teach'in benden başka kimi var ve kendime hak verdim.
Bir 6 ay daha Burgess’in büyüklüğü için inzivaya çekil reis6 ay yalnız bıraktım onu umarım kralım beni affeder bir de şu burgess gereksizinden kurtulsa her şey daha güzel olacak.
Üç noktaya kim bilir neler uydurup sığdırdı bu 61siz @SkywalkerKızgın surat atmış ama kızgın surat betty ona yüz vermedi diye değilmiydi?
Ulen asıl sen utanmadın mı bunun için vaktimi çalarak? Spoilerda dragon arıyorum teleskopla bakınca anca görünüyor. Onda da"... " mevzu bu. Hamsisiz işte yaAl işte utanmamışsın.
Reis en büyük sen patlayacan anladığım kadarıyla. O zaman Dragon fanları konuşacak, sen “…” çekeceksinÜç noktaya kim bilir neler uydurup sığdırdı bu 61siz @Skywalker
Ulen asıl sen utanmadın mı bunun için vaktimi çalarak? Spoilerda dragon arıyorum teleskopla bakınca anca görünüyor. Onda da"... " mevzu bu. Hamsisiz işte ya
Tövbe reis 6 ay uzak kalamam daha hele ki burgess için ama 2 saat uzak kalabilirim diye düşünüyorum.Bir 6 ay daha Burgess’in büyüklüğü için inzivaya çekil reis
...Reis en büyük sen patlayacan anladığım kadarıyla. O zaman Dragon fanları konuşacak, sen “…” çekeceksin
Git 2 saat kadar Teach’in tayfasının yüceliği hakkında tefekkür etTövbe reis 6 ay uzak kalamam daha hele ki burgess için ama 2 saat uzak kalabilirim diye düşünüyorum.
Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az.Üç noktaya kim bilir neler uydurup sığdırdı bu 61siz @Skywalker
Ulen asıl sen utanmadın mı bunun için vaktimi çalarak? Spoilerda dragon arıyorum teleskopla bakınca anca görünüyor. Onda da"... " mevzu bu. Hamsisiz işte ya
1. Büyük Forum Patlamasının benzeri olacaktır seninkisi reis, en azından senden 1-2 sene kendi isteği banı bekliyorum. Bu patlamanın etkisi 1-2 seneye anca geçer...
Oradan gerekli cevapları çıkar reis. Malum alışıksın