Sakazuki'nin arası Gorosei ve Ejderlerle iyi değil zaten. Final savaşında bunu görürüz.@sensey Kizaru ihaneti geliyor. Sırada Akainu var. Dünya hükümeti çok pişman olacak...
Oda Alzheimer olmuş sadece eskileri hatırlıyor. İnşallah finali gerçekten eskiden yazmıştır.eskiden kim varsa çizmiş :F
Ne Ace, Ace'e benziyor. Ne Hancock, Hancock'a benziyor. İyice çizmeyi unuttu bu herif. Nami suratı koymuş Hancock'a.
Aha teach'i gördüm resmen güneş yeni doğdu benim için kralım ne de güzel yorumluyor gazete haberlerini.Ne Ace, Ace'e benziyor. Ne Hancock, Hancock'a benziyor. İyice çizmeyi unuttu bu herif. Nami suratı koymuş Hancock'a.
Ben savunma demedim ki, seni takdir ettim. Pek Teach savunan üye yok forumda.Her karakter savunulmayı hak eder neden savunmayayım?
Doffy’e en büyük paneli ayırmış.Dof'un çizimlere ayrı bir özeniyor baksanıza, kıyaslanan Croco'yu yamuk yumuk çizmis.
Dof, special karakter gibi.
Şanks bir kılıç ustası ve Mihawk ondan üstün. Yani sen, Shanks nickli kardeşim, an itibariyle Kuma> Mihawk > Shanks, Kuma >> Shanks dedinAhahah Kuma bütün lordların en güçlüsü çıktı
Mihawk fanları ağlıyor
Kılıç lobisi çöktü çöktü
Hayırdır? Sen normalde savunmazsın Teach'i, Oda'yı boykot ediyordun.Aha teach'i gördüm resmen güneş yeni doğdu benim için kralım ne de güzel yorumluyor gazete haberlerini.