Şanks’ı da saflarımıza katıp Garling hadsizine haddini bildireceğiz, için rahat olsunAh dragon ah üzümlü kekim
Şanks’ı da saflarımıza katıp Garling hadsizine haddini bildireceğiz, için rahat olsunAh dragon ah üzümlü kekim
Bir şey tutmuyorum her an her şeyde retcon diye bağıranlar bu retconu görecek mi diye merak ettim. Redteror de çok kullanıyor bu ifadeyi çünkü.Sorum basit, daha önce shicibukai indirmedi diyen oldu mu da retcon diye laf atıyorsun? Nika ile bir tutmaya çalışıyorsun bu olayı.
Onu da FB’de gördük zaten. Artık FB’lerde görürüz Luffy reisiVay be serinin Nikadan önceki ana karakterini gördük kaç bölüm sonra . Özledik seni Luffy reis
Eğer Saturn, şu anlarda kan kusup “noluyor lan!?” derse, Kizaru da bununla beraber ayağa kalkıp “sonunda çayına kattığım zehir etkisini göstermeye başladı” derse, işte o zaman Kizaru’yu devrimci saflarında düşünebiliriz. Şu an hala Gorosei çaycısı.Kizaru'dan satış geliyor. Samba bile yapmaya başlamış.
''Hoş geldin çiftçi Kizaru, köylü Kizaru, Dragon'un dostu, devrimcinin yoldaşı Kizaru."
Tamam da bunun nesi retcon diyorum?Bir şey tutmuyorum her an her şeyde retcon diye bağıranlar bu retconu görecek mi diye merak ettim. Redteror de çok kullanıyor bu ifadeyi çünkü.
Çayı karıştırırken içine tükürmüş Kizaru. İlk darbeyi çoktan vurdu.Eğer Saturn, şu anlarda kan kusup “noluyor lan!?” derse, Kizaru da bununla beraber ayağa kalkıp “sonunda çayına kattığım zehir etkisini göstermeye başladı” derse, işte o zaman Kizaru’yu devrimci saflarında düşünebiliriz. Şu an hala Gorosei çaycısı.