Kuma’nın savaş lordu olmasına diğer lordların tepkisi görüyormuşuz. Mihawk’ın tepki ne olur diye konuşuluyor, sence ne olur?
Böyle bir tepki vermiştir.
Kuma’nın savaş lordu olmasına diğer lordların tepkisi görüyormuşuz. Mihawk’ın tepki ne olur diye konuşuluyor, sence ne olur?
Bir aralar Mihawk için “tayfa olmadan nasıl korsan olacak“ savı vardı. Kuma bunu çürüttü.
Çok eskiden vardı, Mihawk’ın korsan olmadığı savunuluyordu. Gerekçe olarak gösterilenlerden biri bu dediğimdi.Hiç duymadım onu. Adam korsan diye tanıtıldı zaten.
Bitti işte günümüzde Kumayı görüyormuşuzFlashback bölümleri bitene kadar mangayı bırakma kararı aldım. Ne zaman flashback bölümleri biter o zaman mangayı tekrardan yorumlamaya başlarım artık.
Çok sıkıldım çok!
Shiciler Kuma'yı görünce şaşırmışlar. Mihawk nasıl tepki vermiş bekliyor herkes.Yine ne oldu? Bakamadım hiç.
Kesinlikle katılıyorum ilk okuduğumda da hiç anlam veremedim, madem ki Vegapunk'ın dediği gibi kanını almak yetiyordu neden bu adamı sayborga dönüştürüyorsun işin mi yok canın mı sıkılıyor be adam bir de Vegapunk bu fırsatı kullanmayacak kadar aptal tarzı bir şey söylemişti bu Satürn dengesizi, he sen çok akıllısınAptalca senaryo. Kuma bunların hiç birisini yapmak zorunda değil iken sanki mecburmuş gibi sırf ''olsun'' diye zorlanıyor. Aptalca senaryo...
Mihawk kaçmıştır çünkü.Bonney'e tedavi ararken ziyaret ettiği Kuraigana adasında yaşayan insan aurası hissedip oraya gelen Kuma, Mihawk'ı bulamayıp geri dönmüş. Neden bulamadığına gelirsek...
@Alpamis