Hikayenin sonunu Dragon getirecek demek ki, çok şey biliyor. O yüzden bekletiyor.Oda'nın yazdığı serisinde yanılmak utanç değil bir onurdur. Fakat @kadir †. Yoldaşıma boşuna umut pompaladığım için kahroldum. Elveda
Hikayenin sonunu Dragon getirecek demek ki, çok şey biliyor. O yüzden bekletiyor.Oda'nın yazdığı serisinde yanılmak utanç değil bir onurdur. Fakat @kadir †. Yoldaşıma boşuna umut pompaladığım için kahroldum. Elveda
Korkudan toplantılara katılmamış olma ihtimali de var usta. Sebebi buymuş.Reyiz Mihawk korktuysa isterse Aramaki'ye yazsın buralar yıkılır.
Kuma bu fasulye çubuğunu ezer geçer. Kuma azıcık yumuşak kalpli olmasa idi varya.Korkudan toplantılara katılmamış olma ihtimali de var usta. Sebebi buymuş.
@RedTeroR listeye bir yorum daha ekle.Kuma bu fasulye çubuğunu ezer geçer. Kuma azıcık yumuşak kalpli olmasa idi varya.
Oda'nın yazdığı serisinde yanılmak utanç değil bir onurdur. Fakat @kadir †. Yoldaşıma boşuna umut pompaladığım için kahroldum. Elveda
Listede yer kalmadı yeni defter almak lazım.@RedTeroR listeye bir yorum daha ekle.
Aramalara cevap veren Dragon'un cevabı tüketti sevenlerinin umudunu
İnsan vücudundan tiksindim bu nedir yaAramalara cevap veren Dragon'un cevabı tüketti sevenlerinin umudunu