Ya bırak git ne anlatıyorsun püfffReyiz Ace güçsüzdü maalesef.
Akainu: Beni öldürecekti, kendi öldü.
Ya bırak git ne anlatıyorsun püfffReyiz Ace güçsüzdü maalesef.
Akainu: Beni öldürecekti, kendi öldü.
Luffy de oraya piknik yapmaya geldi ya zatenYeniliş şekli ne len Luffy ölmesin diye kendini önüne siper edip öldü adam daha nasıl yeniliş şekli bekliyorsun
Ace hariç seride adam yok
Yani ?Luffy de oraya piknik yapmaya geldi ya zaten
Godacılara yolla şu sahneyi kudursunlar.
Bonney benim için tamamen hayal kırıklığı oldu.Böyle bir karaktere evrilmesini beklemiyordum küçük kız çocuğu çıktı.Anne Bonney'den esinlenildi falan denince asıp kesen Kid gibi biraz da Kureha'nın genç hali gibi birşeyler bekliyordu insan.En basitinden Killer gibi şekil sahneler falan.Büyük hayal kırıklığı...Godacılara yolla şu sahneyi kudursunlar.
Luffy'nin suçluluk duyması gerek.Luffy’e siper olurken ölmesi yüzünden Luffy’nin Akainu’ya bilenik olması lazım. Aynı şekilde Teach’in de pislik yapması yüzünden ona da bilenik olması lazım. Bazen Teach’i gördüğüm yerde ağzına suçacağım falan dese güzel olurdu.
Plana sadık kal...Luffy’de Ace’in intikamının peşine düşmüyor usta, gerçekleri de biraz masaya yatırmanın vakti geldi.
York'u gördüğümüzde bu herifin karaktersiz olduğunu anlamak lazımdı. Sonuçta kendisinin kopyası.Vegapunk aptal ve karaktersiz bir adam. Çıkarsız iş yapmıyor, koca kafasını patlatırlar umarım.