Herif her gözüktüğünde daha da batıyor 61siz hala hamsi gibidir dadından yenmez sanıyor@Skywalker yine taktikler peşinde usta, başta Dragon şöyle rasyonel şöyle doğru olanı yaptı diyordu şimdi dümeni kırdı neler olduğunu görmedik diyor. Karakteri daha tam tanımadığını anladı.
@RedTeroR: En iyi bildiğim şey Luffy’nin yalan olduğudur.
Luffy’de Ace’in intikamının peşine düşmüyor usta, gerçekleri de biraz masaya yatırmanın vakti geldi.
Luffy kim ?@RedTeroR: En iyi bildiğim şey Luffy’nin yalan olduğudur.
Luffy diye biri yok ki! Nika diye biri var!
Ace intikam alınması gereken bir şekilde ölmedi aslında. Güçsüzdü öldü. İhanete uğramadı. Teach'ten dayak yedi. Luffy reyiz pek intikamcı bir tip de değil. Önceden ben de öyle düşünürdüm de intikam aramaması aslolan bence o noktada. Yeniliş şeklinin de önemli payı var. Yine de Luffy'nin ne düşündüğünü bilemiyoruz. Merak ettiğim bir noktadır.Luffy’de Ace’in intikamının peşine düşmüyor usta, gerçekleri de biraz masaya yatırmanın vakti geldi.
Luffy’e siper olurken ölmesi yüzünden Luffy’nin Akainu’ya bilenik olması lazım. Aynı şekilde Teach’in de pislik yapması yüzünden ona da bilenik olması lazım. Bazen Teach’i gördüğüm yerde ağzına suçacağım falan dese güzel olurdu.Ace intikam alınması gereken bir şekilde ölmedi aslında. Güçsüzdü öldü. İhanete uğramadı. Teach'ten dayak yedi. Luffy reyiz pek intikamcı bir tip de değil. Önceden ben de öyle düşünürdüm de intikam aramaması aslolan bence o noktada. Yeniliş şeklinin de önemli payı var. Yine de Luffy'nin ne düşündüğünü bilemiyoruz. Merak ettiğim bir noktadır.
Yeniliş şekli ne len Luffy ölmesin diye kendini önüne siper edip öldü adam daha nasıl yeniliş şekli bekliyorsunAce intikam alınması gereken bir şekilde ölmedi aslında. Güçsüzdü öldü. İhanete uğramadı. Teach'ten dayak yedi. Luffy reyiz pek intikamcı bir tip de değil. Önceden ben de öyle düşünürdüm de intikam aramaması aslolan bence o noktada. Yeniliş şeklinin de önemli payı var. Yine de Luffy'nin ne düşündüğünü bilemiyoruz. Merak ettiğim bir noktadır.
Sizin bakış açınızdan yaklaşarak söyledim flashbacklerde boşluklar olduğunu. Benim açımdan söylediklerinizin önemli olmadığını defalarca söyledim keşke sen de dediğimi anlamadığını anlasan.@Skywalker yine taktikler peşinde usta, başta Dragon şöyle rasyonel şöyle doğru olanı yaptı diyordu şimdi dümeni kırdı neler olduğunu görmedik diyor. Karakteri daha tam tanımadığını anladı.
Reyiz Ace güçsüzdü maalesef.Yeniliş şekli ne len Luffy ölmesin diye kendini önüne siper edip öldü adam daha nasıl yeniliş şekli bekliyorsun
Ace hariç seride adam yok