Filler bölüm benim için bunlar. Okumuyorum.
Görende bölümde detay var sanır. Bu Araplar ne kafada yaşıyor merak ediyorum.Bölüm 536, 2009: Emporio Ivankov ve Inazuma'nın nasıl tutuklanıp Impel Down'a gönderildiğini anlatıyor
Oden karısından dolayı idi hatırladığım. Wb Bb için sen değilsin dedi panelde luffy göründü. Roger olayı tamamen retcon adamlar yardır yardır gezmiş dolaşmış yapacağını yapmış. Aslında wb de kimseyi beklemiyor, sadece sen değilsin dedi.Wb ve Oden de var muhtemelen Roger da.
Reddit de malum anewliz kasma yarışı var ondandır. Olmadı yutube de manga okumayanlara video yapan işsiz tayfadan birisidir.Oda: iva ve inazuma tutuklandı
Arap fanlar:
Görende bölümde detay var sanır. Bu Araplar ne kafada yaşıyor merak ediyorum.
O kitleden çıkması şaşırtmaz. Oda da bunları görüp çok iyi çiziyorum deyip keyif alıyor herhalde.Reddit de malum anewliz kasma yarışı var ondandır. Olmadı yutube de manga okumayanlara video yapan işsiz tayfadan birisidir.
Sen bile bekliyorsun içten içe hadi yeme bizi şimdi xDOden karısından dolayı idi hatırladığım. Wb Bb için sen değilsin dedi panelde luffy göründü. Roger olayı tamamen retcon adamlar yardır yardır gezmiş dolaşmış yapacağını yapmış. Aslında wb de kimseyi beklemiyor, sadece sen değilsin dedi.
King'de var burada kendini kurtardığı ve dünyayı değiştireceğini söylediği için Kaido'yu Joy Boy sanıyordu.Nika’nın ortaya çıkmasını bekleyen kaderci arkadaşların listesi :
- Zunesha
- Momonosuke ve 9 Kızıl Kın
- Kaido
- Yamato
- Shanks
- Bonney
- Robot
- Kuma
- Dragon
- WB
- Oden
- Roger
Şimdilik bu kadar.Önümüzdeki günlerde bu liste artacaktır.
Gülsem mi ağlasam mı emin olamadım…Luffy’nin serideki önemi her manga bölümünde dahada bir artıyor.
Reisin değer artış hızı arşa çıktı.