Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1099: Barış Sever

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 48 33.3%
  • Orta

    Kullanılan: 49 34.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 47 32.6%

  • Kullanılan toplam oy
    144
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adam bu seriyi bitiremez nokta
Geçmişte 10 yıl önce falan seri 5 yıl içinde bitebilir demiş sonra 10 yıl demiş. Bazı röportajlarında aklıma her geleni çizsem seri 20 yıl daha sürer demiş.Yani o seri 5 sene sonra 10 sene sonra biter olayları safsata bu hızla serinin minimum 10 yılı daha var.O kadar çok gizem ve karakter biriktirdiki şimdi o biriken gizemler ve karakterlerin hikayelerini açmaya çalışıyor her gizem açıldıkça her karakter arka planını anlattıkça olay daha da dallanıp budaklanıyor aklına yeni hikayeler geliyor uzadıkça uzuyor.Hikayenin normal ilerleyişinin haricinde daha bu olayın Dragon tarafı var,Shanks tarafı var,Amirallerin hikayeleri var,IM nin hikayesi var...
 
Bölüm 1099 için neden “her şeyle ilgili” ifadesi söylendi?!

Bu bölüm, yüzlerce bölüm ve onlarca yıl önceki birçok şeyin birbiriyle bağlantısıdır, çünkü yazar hepsini tek bir bölümde açıklamıştır, bu da yazarı farklı kılan şeydir ve aynı zamanda yazarın ne istediğini açıklayabildiği anlamına da gelir. Konular fazla olsa bile bir bölümde açıklığa kavuşturmak istiyorum. Bölüm 1099'da anlatılan 10 kadim şeyi kronolojik sırayla inceleyelim:

🔸 Bölüm 473, 2007: Bartholomew Kuma'nın unvanı tirandır, tüm biyografisi ve unvanı korsandan devrimciye ve diğerlerine değişti.

🔸 Bölüm 509, 2008: Hükümetin silahı Pacifista ve lazer ateşleme yeteneğinin nedeni

🔸 Bölüm 513, 2008: Sabaody Takımadaları olayının ardından Hasır Şapka korsan mürettebatının gittiği ve gönderenin çare aradığı adalar.

🔸 Bölüm 536, 2009: Emporio Ivankov ve Inazuma'nın nasıl tutuklanıp Impel Down'a gönderildiğini anlatıyor.

🔸 Bölüm 586, 2010: Goa Krallığı'ndaki çöp dağını yakma olayı

🔸 Bölüm 664, 2012: Punk Hazard'da Cesar Clown'un neden olduğu patlama olayı

🔸 Bölüm 704 2013: Ödül avcıları Jet ve Abdullah ve hükümetin bombalama olayı

🔸 Bölüm 908, 2018: Bonney, Şerbet Krallığı'nın eski kraliçesi Connie'ye dönüşüyor.

🔸 Bölüm 1062, 2022: Bonney çocukken Egghead'i ziyaret etti

🔸 Bölüm 1067 2022: Bonney daha önce Vegapunk'un dev kafasını görmüştü

Bartholomew Kuma'nın geri dönüşü sırasında Bonnie'nin "Jewelry" isminin yüzündeki mücevherle ilgili anlamı, hastalığı, daha sonra asası ve ayrıca Bonnie ile ilgili diğer konular gibi çokça anlatılan daha fazla ayrıntı da var. Devrim Ordusu.

Arapça'dan google çevirisi

Kaynak
 
Son düzenleme:
Birinin artık One Piece evrenine demokrasiyi getirmesi gerekiyor. Kral indirip yerine yeni kral getirmek pek devrimci bir anlayış sayılmaz. Devrim kişiye değil sisteme karşı yapılmalı. Sorbet halkının Kuma'yı zorla kral yapması anlaşılabilir bir durum ama Devrim Ordusu'nun monarşiyi yıkıp Dünya Hükümeti boyunduruğundan kurtardığı diğer ülkelerde egemenlik kime veriliyor merak ediyorum.
 
Kıyıda köşede şeytan meyvesi var ama gören yok. Ne tesadüf yaramaz kız buldu yedi. Kader... Tayfayı yeteneklerine göre gönderdi, görüyoruz daha önce gezmiş. 2 önerme çıkar görmediği yere ışınlanma yapamıyor, mangaka 2Y mevzuyu buraya bağladı hafif retcon yaparak.

Vega ya ne desek az, mal değneği görünümlü hitler. Kuma çok sakin saf iyi niyetli de az biraz da düşün bari hadi çakal olmana gerek yok. Irk meselesi de nereye bağlanacak en son mal vega bile değindi. Wb ne ballı çıktı en iyi meyve en iyi silah en iyi ırklardan birisi... D ye gerek kalmadı üstüne fazlası varmış xD

Joyboy bu ırktan çıkarsa şaşırmamak gerek ilk hasır şapka neden dev gibi anlamış oluruz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık