Ace hariç intikam almaya giden mi var seride Coby öldükten sonra neyin intikamı bu xD
Mihawk babunlarını rahatsız eden Don Krieg'i peşledi.
Ace hariç intikam almaya giden mi var seride Coby öldükten sonra neyin intikamı bu xD
Eleştiride zaten orada. Bunları yapabilen karakter aynısını neden MF'de yapmıyor? Yapmaması için hiçbir sebep yok.@Kenshiro Akainu gücünde olan Aokiji ve BB’nin de kendi adasında bulunma ihtimalini göze alan bir karakter niye Coby’i kurtarmaya gidiyor?
Artı yazar.Mihawk babunlarını rahatsız eden Don Krieg'i peşledi.
Nereden biliyorsun hesap sormadığını farazi yorumlama. Tek panellik olayları da yıllardır süren olaylarla kıyaslama. WB direkt birden fazla kez istişare etmiş Kaido’ya dalmaya ama en son maçaları yememiş. Bu One Piece’de geçen bilgi direkt.Yine bir şey değiştirmez. 2 sene geçti mesela MF üzerinden. Bu süre içerisinde Garp Sakazuki'ye gidip hiç hesap sormadı mı? Shanks olmasa orada Koby ölmüştü.
Seninle garp noktasında anlaşamadığımız şeyler genelde beyazbıyıkla karşılaştırıp beyazbıyıkı her yönden üstün görmendi la. Yoksa garp benim için şöyle biri kabacaGarp'ın pek çok vasfını bir yoruma sıkıştırmışsın xD
Wb-dragon-yasopp vs yanında garp onlardan iyi duruyor ama babalık yönünden kyrosun, yasuienin köpeği etmez hepsini toplasan. Bir de garpın çelişkileri konumuna göre kabul edilemez olsa da belki anlaşılabilir ama dragon lüzumsuzu güya isyan ateşi yakmış ve dünyayı değiştirecek vs gibi bir iddiaya sahip. Herifin gördüğümüz tek icraatı kumanın ülkesinden kralı kovmaktı onu bile düzgün yapıp düzen kuramamış en son devrim ordusundan ayrılan kuma kurtarmış O yüzden dragonun çelişkileri hem makul değil hem de makbul değil. Anlaşılır bir tarafı yok.Yoo, sadece memuriyet garanti maaş falan
Aslında tam o da değil. Bence garp bu kötü düzende ne yapacağını bilemeyip işi dalgaya vuran, yetersiz ve huzursuz taraflarını korsan kovalayarak sakinleştirmeye çalışan biri.
Façası yemedi diyemeyiz façası yemese Arı Kovanına gitmez en fazla olayın şaşkınlığı ile hareket edemedi deriz bu. Sence neden hareket etmedi? Senin düşüncen ne?Eleştiride zaten orada. Bunları yapabilen karakter aynısını neden MF'de yapmıyor? Yapmaması için hiçbir sebep yok.
WB, Garp'tan iyidir dedik sadece abartma zaten kıyas standartı çok düşüktü.Seninle garp noktasında anlaşamadığımız şeyler genelde beyazbıyıkla karşılaştırıp beyazbıyıkı her yönden üstün görmendi la. Yoksa garp benim için şöyle biri kabaca
Wb-dragon-yasopp vs yanında garp onlardan iyi duruyor ama babalık yönünden kyrosun, yasuienin köpeği etmez hepsini toplasan. Bir de garpın çelişkileri konumuna göre kabul edilemez olsa da belki anlaşılabilir ama dragon lüzumsuzu güya isyan ateşi yakmış ve dünyayı değiştirecek vs gibi bir iddiaya sahip. Herifin gördüğümüz tek icraatı kumanın ülkesinden kralı kovmaktı onu bile düzgün yapıp düzen kuramamış en son devrim ortasından ayrılan kuma kurtarmış O yüzden dragonun çelişkileri hem makul değil hem de makbul değil. Anlaşılır bir tarafı yok.
He senin beyazbıyığını garp güzel döver o başka mevzu.
Tüm operasyonu riske atamazlar, Ginny'nin yerini bilmiyorlar, Devrimci Ordu o zamanlar bu kadar güçlü değildi vs. vs. vs.Kuma'da o meyve varken ne kadar savunulsa boş. Hem girmeleri kolay hem de kaçmaları.
Ben herhangi bir varsayımda bulunmuyorum, elimdeki verilerle bir çıkarım yapıyorum.Varsayımlardan dem vurup Devrimcilerin tek farkı Sabo demene şapka çıkarıyorum. Karasu ve Lindberg'in olduğunu hepsinin meyvelerini çoktan yediğini falan biliyorsun baya iyiymiş :S Sızmadan bahsediyorsun ama Sabo neredeyse o mekanda can veriyordu Kuma'yı kurtarması bile büyük şanstı. Şanslar silsilesiyle oradan çıktı ha büyük başarı mı? Evet ama büyük risk. Dragonun bu kadar büyük riskler alma lüksü yok. Nakama kurmuş bir Korsan değil adam Devrimci :s
Peki yaptığına dair ispatın var mı? Her seferinde aynı ucuz argümanı atıyorsun ortaya.Bak şu dediğinin ispatı yok. Olayı öğrendikten sonra bilinmeyen bir sürede Kuma'nın düştüğü ruh halini İvankov söylüyor.
Pervasız davranan Kuma'nın hiçbir şey yapmayacak dikkatte olduğunu ileri sürüyorsun. O belirsiz sürede ne olduğunu bilemeyiz.