Garpın bildiğinin 10 da 1 ini bilmiyordurCoby şu an bilmiyor mu pislikleri?
Garpın bildiğinin 10 da 1 ini bilmiyordurCoby şu an bilmiyor mu pislikleri?
Gelmesini istemiyordur belki.Nika'nın gelişini umursamayan tek isim Mihawk'tır.
Garp'in bilmediğini biliyoruz zaten. Adam Kutsal Ejderler gezide sanıyordu.Garpın bildiğinin 10 da 1 ini bilmiyordur
Garp neden ışınlanıp Luffy'i kurtarmadı ? Garp adam değildir eksi yazdı...Demek ki Luffy'nin buradaki teslimiyeti babasından kaynaklıymış. Damarda akan kan aynı, azda olsa bulaşmış. Kısmet diye boyluyordu tahtalı köyü neredeyse.
One Piece bitsin kendim bastıracam tek tek ne işe yaradıklarıyla beraber ve kitap yapacamŞeytan meyvesi kitabını seri bittikten sonra çıkarıp satarlar. Belki satılıyordur bile bilmiyorum :F
Reis görmezden gelmenin en büyüğünü Garp yaptı HQ'de. Artı Denizci olarak kalmaya devam etmesi de tuz biber görmezden gelmeye.İki tarafta hatalı. Söz konusu aile/sevdiğin olunca katıyım bu konuda. Değer verdiğin birini görmezden gelmek o kişiyi sadece alçaltır. Dragon bir iki tık önde. Görmezden geldiği daha fazlası var.
Ginny'de Dragon'a olduğu gibi Kuma'ya daha çok kızıyorum. En çok o masaya yumruğunu Kuma vurmalıydı.
Milleti kurtarıp özgürleştiren ve bu uğurda kutsal bile tekmeleyen torununa göstermediği saygıyla sevgiyi öğrencisi Koby'e gösterdi. Yakıştıramadım ona.Reis görmezden gelmenin en büyüğünü Garp yaptı HQ'de. Artı Denizci olarak kalmaya devam etmesi de tuz biber görmezden gelmeye.
Garp fanlarının bu konularda konuşmaları komedi resmen
Plana güven cane çünkü ülkücüler hep kazanır. Daha doğrusu kazanana yanlar pardon yanlış konu olduPlana güvenelim mi yani cane?
Yanı başında ailesinden biri öldürülecekken mal mal bakan tek kişi Garp. Diğerlerine en fazla niye kurtarmaya gitmiyorlar niye intikam almıyorlar vesaire diyebilirsinMilleti kurtarıp özgürleştiren ve bu uğurda kutsal bile tekmeleyen torununa göstermediği saygıyla sevgiyi öğrencisi Koby'e gösterdi. Yakıştıramadım ona.