Kuma'nın beyni gelmedikten sonra yaşamasının pek de bir önemi yok. Satürn'ün hayatını kaydırıp ölsün efsane olarak kalbimizde yaşatalım reyisiKuma öleceği zaman, Law ona sonsuz gençlik ameliyatı yapsın.
Kuma öleceğim yer burası desin.Kuma öleceği zaman, Law ona sonsuz gençlik ameliyatı yapsın.
Ben de tam olarak böyle takip ediyorum. O bölümlerden sonra herhangi bir bölüm okumadımKeyifle takip etmiyorum ne yazık ki. Luffy'nin meyvesini mındar edişinden beri seriyi sadece burada yazılanlardan takip ediyorum. One Piece benim için bitmiş bir seri. Son bölüm geldikten sonra bıraktığım yerden okumaya devam ederim yeterli.
Luffy'nin anasının Vega olduğunu düşünüyorum. Oda zeka anneden geçer diye düşünüp luffy'i böyle geri zekâlı yapmış olabilir.
Beni en çok düşündüren şey bir kutsal kitapmışçasına bu seriyi büyütenler ve bazı karakterleri peygambermişçesine savunan ve seven kişiler...Ben de tam olarak böyle takip ediyorum. O bölümlerden sonra herhangi bir bölüm okumadım
Kuma ölmeden son kez görecektir Nika'yı.Oda sever bu tür sahneleri.Hayatı fedakarlıkla geçen adam dünya gözüyle Joyboy'u gördükten sonra son bir fedakarlık yapar kızınıda idolüne emanet edip göçer.Nika’yı veya JoyBoy’u bekleyenlerin bir kez olsun görmesi lazım ya Kuma görebilir umarım. King göremedi garibim.
Konudaki en iyi yorumZoro'yu neredeyse öldüren şeyi Kuma hobi olarak yapıyormuş.