Garp'ın kutsalları koruyarak ne kadar kaypak adam olduğundan bahsediyorlardır.Bu da kesinleşti herhalde. Acaba ne konuştular.
Garp'ın kutsalları koruyarak ne kadar kaypak adam olduğundan bahsediyorlardır.Bu da kesinleşti herhalde. Acaba ne konuştular.
Yaşamı boyunca hiç haberi olmadı... masum saf Garp dedem benim. Asla bilmiyordu hiçbir zaman kutsallara hizmet ettiğini... oraya gittikten sonra da anlamıştır zaten... dedem benim ya... :dAz metin okur insan. Haberi yok denilmiş sadece korsan durdurmak için gittiğini biliyor gibi ona edildi. Allah kimseye saf hater yapmasın.
Malum terör örgütü tarafından kandırılmış gibi mağdur rolü kesmesin, onun haberi olmayacakta kimin haberi olucak.Yaşamı boyunca hiç haberi olmadı... masum saf Garp dedem benim. Asla bilmiyordu hiçbir zaman kutsallara hizmet ettiğini... :d
“ Garp : Sorarlarsa haberi yokmuş dersin. “ EheheheAz metin okur insan. Haberi yok denilmiş sadece korsan durdurmak için gittiğini biliyor gibi ona edildi. Allah kimseye saf hater yapmasın.
Reyiz avatarindan haberin yok herhalde.Garp'ın kutsalları koruyarak ne kadar kaypak adam olduğundan bahsediyorlardır.
Adam ben onları sevmiyorum diyip korumalığını yaparak kaypaklık yapmıyor ki dümdüz fanatik görevini yapıyorReyiz avatarindan haberin yok herhalde.
Guernica en azından kaypak değil. Neyse o.Reyiz avatarindan haberin yok herhalde.
Tabii ya... o kadar bilmiyordu ki dedem... yıllar boyunca kendinini masum insanların kahramanı diye biliyor ve etrafına... "Nasıl kurtardın ama God valley de masum sivilleri" diyormuş sksjsjjsjsjskskkMalum terör örgütü tarafından kandırılmış gibi mağdur rolü kesmesin, onun haberi olmayacakta kimin haberi olucak.