Dedim ben şuan 1 metre ama geçmişi güzel çizer diye Sen bundan o kadına nasıl dönüştün SODA bunu açıkla bizeYılanıyla gelmiş maykuin
Dedim ben şuan 1 metre ama geçmişi güzel çizer diye Sen bundan o kadına nasıl dönüştün SODA bunu açıkla bizeYılanıyla gelmiş maykuin
Sol omzunda da Kaido varmışta kıyıya yanaşınca Kaido karizması çizilmesin diye inmiş.WB o kadar büyük ki papağan niyetine omzuna tayfa koymuşlar.
Çay getirmeye gitmiştir. Bu tayfada anca çaycı olur.Sol omzunda da Kaido varmışta kıyıya yanaşınca Kaido karizması çizilmesin diye inmiş.
Bu adam oğullarından oluşan tayfası ile gezdiği için hakkında neler diyorlardı zamanında. Haklının acelesi yok…@Alpamis @Kuroro @RedTeroR
Çakal Wb'ye bak sen, iki kişinin gönlünü çalmış.
Roger has no mustache and captain's hat, and Kaido wears patterned trousers and also has no mustache. Bakkins has more expressions than clone Stussi, she sits on the shoulders of whitebeard. Gloriosa is a normal hot lady, dressed almost like the Hancook, and she quarrels with Bakkins. It is suspected that Wang Zhi's face is a bit like Kaido's. Shiki, the golden lion, is similar to the Kurozumi transformation before, with more facial hair.
Bakkins bu çakma yavru WB'nin annesi diye gezen kadın omzundan inmediğine göre baya araları varmış Ayrıca o da ne çirkin şuan kafayı yicem@Alpamis @Kuroro @RedTeroR
Çakal Wb'ye bak sen, iki kişinin gönlünü çalmış.
Roger has no mustache and captain's hat, and Kaido wears patterned trousers and also has no mustache. Bakkins has more expressions than clone Stussi, she sits on the shoulders of whitebeard. Gloriosa is a normal hot lady, dressed almost like the Hancook, and she quarrels with Bakkins. It is suspected that Wang Zhi's face is a bit like Kaido's. Shiki, the golden lion, is similar to the Kurozumi transformation before, with more facial hair.