Dediklerinize kesinlikle katılıyorum. Oda, OP'yi yazarken gidişatı hazır mıydı yoksa belirli bir geleceğe yönelik mi planlama yapıyor, bilmiyorum. Şahsen anime içerisinde Luffy'nin hikayesinden güçlü hikaye örgüsüne sahip çok fazla karakter var. Luffy'nin hayatı yerine Roger, Dragon, Xebec veya Garp hayatlarını daha çok merak eder oldum. OP başladığı günden bugüne 15 film içeriği üretti ve hiçbir filmin ana konusu bu saydığım karakteler olmadı.
İnanılmaz sitemlerim var, karşımda olsa ağız dolusu söver ve "look lan" diye cümleme başlarım. Kılıç Tanrısı Ryuma'nın hikaye kurgusunu yapma sadece OP'den önce ufak bir çizim yap, gel burada Cartoon olan Luffy'e inanılmaz ekran süresi ver.
Yanlış anlaşılmasın en sevdiğim animedir OP ama hatalarını dile getirmek ve efendilik ile eleştirmekte görevim gibi hissediyorum. Bizi bu hale bu herif soktu.
Arkadaşlar çok basit birşey diyeceğim.
Seride herhangi biri, shanksin kankasi, garpin torunu, dragonun oglu, böyle bir tayfaya sahip olsa ne olur?
Tabi ki korsanlar krali
Luffynin ne özelliği var abi, ne kaldi yani.
Adamda bi dedik şeytan meyvesi çok iyi değil ama luffy güzel kullaniyor. Meğerse serideki Allahmış...
Birader law in pandasi var anasini satayim.
Kid in fufufu Gülen sağ kolu var
Adamların 10 kisilik tayfası yok hahahahaha şimdi kim olsun korsanlar krali ben mi? Ben tad alamiyorum