Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1096 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Xebec, rogerden ve garptan net daha güçlü. Şu garling wb ile eşleşse ve onu tutsa sorun kalkar. Kaiodo zaten miço, bm ve shiki kalıyor bunu da ray+gaban bastırır. Daha satürn de vardı sanırım. Xebec baya güçlü çıkacak
 
Dediklerinize kesinlikle katılıyorum. Oda, OP'yi yazarken gidişatı hazır mıydı yoksa belirli bir geleceğe yönelik mi planlama yapıyor, bilmiyorum
Gidişatı ve kurgusu büyük ölçüde hazır muhtemelen. Ama mesele şu ki seriyi ilerlettikçe kafasındaki kurguyu genişletti detaylandırdı başka ayrıntılar ekledi. Bu yüzden seri için önemli olan ama acemilik zamanında tasarladığı için daha basit kalan karakterler ve çok önemli olmamasına rağmen ustalık zamanına denk geldiği için aşırı güzel arka planlara sahip karakterler var. Sonuçta 22 yaşında başladı çizmeye.
 
Oda bir kere de bizi şaşırt. Geçen hafta ne güzel tanrı vadisi göreceğiz diye sevinmiştik. Ama pek bir şey göremediğimiz gibi flashback direk bitmiş... İnsan 2-3 bölüm yapar. Ve hala boş gizem kasmaları devam ediyor, Xebec'in yüzünü göstermemekte ısrar ediyor... Görsek ne olacak yani? En azından bölümde bilmediğimiz bir şey olurmuş. Bölümün tek güzel yanı haftaya ara olmaması.
Demek ki xebec güncelde birine çok benziyor. Başka bir açıklaması olamaz. Güncelde birinin babası olduğuna kesin gözüyle bakıyorum artık.
 
Halen Aramaki'nin kara kılıcı var sanıyorsun. Animede ben böyle bir panel görmedim. Mangada da kılıcın kını mı öyle yoksa kılıç kara kılıç mı belli değil. Fakat söylenebilecek tek mantıklı açıklama hangi beyinsiz kınında olmayan kılıç taşır hemde billurlarının tam yanında.
Anime siyah kını niye çizmedi o zaman? Anime renk konusunda tutarlı değil. Daha Sakazuki'nin beyaz ve siyah ceketlerini karıştırıyor. :)

Belki de kara kılıçlar kına girmiyordur. Mihawk'ta da kın yok. Öğreniriz ileride.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 23)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık