Görmek lazım.Roger,Garp, Garling, Saturn, Ray, Bogard, Gaban falan var. Baya güçsüzmüş yaw Garp ve Roger tarafı. Haa bu arada Bogarg kısmı, güçlü kılıç ustası var dediği kısım net değil diye biliyorum.
Görmek lazım.Roger,Garp, Garling, Saturn, Ray, Bogard, Gaban falan var. Baya güçsüzmüş yaw Garp ve Roger tarafı. Haa bu arada Bogarg kısmı, güçlü kılıç ustası var dediği kısım net değil diye biliyorum.
Sen baya hiç okumamışsın o zaman. Oden kesti ya. :/Ne bileyim. Dragon yoksa sayfalara bakıp geçiyorum.
Rayleigh Katakuri ile savaşmış çıkıyormuş. Ahaha. O yüzden geleceği görenler lafını etmiş.Katakuri, o esnada 10 yaş civarında Tanrı Vadisinde olması tuhaf. Oda, Tanrı Vadisini resmen aşure çorbasına çevirecek bu gidişle.
Xebec, Wb, Kaido, Big Mom, Shiki, John, Silver Axe, Ochoku falan....Görmek lazım.
Reis daha yeni başlıyor...Garling'in kılıç ustası olarak tanımlandığı kesinleşti.
Mihawk > Garling ise Mihawk'ın güç konusundaki belirsizliği iyice artmış oldu. Bu adam One Piece'in wild card'ı diyebiliriz. Oden'den daha güçlü olduğundan eminim. Oden Kaido'ya zor anlar yaşatabiliyorsa Mihawk da yenebilirmiş gibi geliyor. Adam deli aga, elleşmeyin
Edit: Zoro'nun dualar, şiirler okuyarak kestiği ada büyüklüğündeki kayayı (Pika), Mihawk basitçe kılıcını savurarak kesiyor. Bozuk tasarlanmış bir karakter
Mukayase edemedikleri içindir.
Şimdi 1000 kitap okuyan adamla tek kitabi olan adam bir olabilir mi?
Buda o durum, sadece one piece ya da 2 3 seri okuyana sumugu duvara sursen heyecan yapiyor.
Birde bizim one piefe uzerinden kütle yapip para kazanan tayfa var onlar da inadına Türkleri hypliyorlar aslinda bir çok vegaounk bölümü leşti.
Dediklerinize kesinlikle katılıyorum. Oda, OP'yi yazarken gidişatı hazır mıydı yoksa belirli bir geleceğe yönelik mi planlama yapıyor, bilmiyorum. Şahsen anime içerisinde Luffy'nin hikayesinden güçlü hikaye örgüsüne sahip çok fazla karakter var. Luffy'nin hayatı yerine Roger, Dragon, Xebec veya Garp hayatlarını daha çok merak eder oldum. OP başladığı günden bugüne 15 film içeriği üretti ve hiçbir filmin ana konusu bu saydığım karakteler olmadı.Korsanfan'da da üyeler tarafından yerden yere vurulan, nefret kusulan pek çok bölüm anketlerde iyi oyunu çoğunlukta alıyor. Kötü oyunun %50'yi geçtiği sadece Nika bölümünğ gördüm. Ekşi sözlükteki One Piece tayfa zaten malum.
Yani bence Türk okuyucular da genel olarak farklı değil ama KF'de bir şekilde serinin gidişatından memnun olmayan azınlık kitlenin sesi daha fazla çıkıyor. Halen daha beğenen Goda kafasında olanlar pek yazmayıp okuyup Like'layıp geçiyorlar.