Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1096 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son 4-5 bölüm gayet iyi ve yükselerek devam etti. Flashback'ten devam ediyoruz sonunda özgürlük savaşı temasına girdik.
 
Bu kadar da haksızlık etmeyin ya hu Redon'a. Bölümü beğendiyse demek ki iyi bir bölüm geliyor demektir. Önemli olan ne kadar iyi olduğu bizim için. Tamam Redon bizim için normal seviyedeki bölümleri bile beğeniyor ama çok övdüyse bizimde burun kıvıracağımız bir bölüm olmayacaktır. Kuma'yla ilgili flashback devam ediyor.

Geçen bölüm Tanrı Vadisi'nin temellerini attı. Bir yandan Kuma'nın hayatını anlatacak bir yandan da Rocks Korsanları'nın Tanrı Vadisi'nde nasıl bir mücadele ettiğini anlatacak. Bu flashback sahnelerinin kötü olması söz konusu bile değil.
 
bölümün içeriğinden çok, bu bölümden sonra ara olup olmadığını umursuyorum. umarım zahmet edip bölüm çizecektir oda hazretleri.
 
Monkey D Luffy nin soyadı neden Monkey 1000 küsür bölüm oldu hala anlamış değilim. :artiz::a:
"Japon manga ve anime serisi One Piece, Çin mitolojisine göndermelerle doludur ve en öne çıkanlardan biri Maymun Kral Sun Wukong'dur. One Piece'nin kahramanı Monkey D. Luffy, Sun Wukong'u anımsatan özellikler sergiler. Sınırsız iyimserliği, savaş yetenekleri ve uzuvlarını esnetme kabiliyeti, Maymun Kral'ın inanılmaz başarılarını ima eder.

Sun Wukong'un göklere karşı isyanı, Luffy'nin Dünya Hükümeti ve Yonko gibi baskıcı güçlere karşı meydan okumasıyla yankılanan dikkate değer bir temadır. Luffy, Sun Wukong gibi, özgürlüğün hüküm sürdüğü bir dünya yaratmak için otoriteye meydan okur.

Benzer şekilde, Sun Wukong'un iyilik için savaşan ilahi bir iblis olarak ikili doğası, Luffy'nin hem bir korsan hem de bir adalet savunucusu olarak statüsünü yansıtmaktadır.

Luffy'nin yolculuğu, Korsan Kral olmayı ve kurulu düzene meydan okumayı arzulayan Sun Wukong'un elitlere karşı ayaklanmasını yansıtmaktadır." Alıntı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık