@RedTeroRBen anlamadım, Ivankov'un söylediklerine göre Garp'ın kahramanlıkları da mı kolpa çıktı?
@RedTeroRBen anlamadım, Ivankov'un söylediklerine göre Garp'ın kahramanlıkları da mı kolpa çıktı?
Prime big mom bile etmezler bence.Peki 1 milyar dolarlık soru.
Roger, Garp ve WB burada Prime hallerindeler mi ?
Kizaru vs Nika berabere bitmedi mi ?Atmasına atar da herif bunu tercih etti de öyle çizdi. Gümgüm diyerek yenileniyor falan. Ateş, ışık, yıldırım falan zaten çerez. Peki rakip inmesi dışında düştü mü, düşmedi. Bu gücün sınırı budur diyemiyorum ben. Bunu diyemediğim için de şunu yapamaz da diyemem.
Kong, Roger diye kandırmasa kutsalları da kurtarmaya gitmeyecekmiş. Bu olayları tam olarak gösterdiğinde hakkını vermek zorunda Oda...Oda'nın gizemciliğinden gına geldi artık ya. Kaido'nun lafını bile kesmiş. Ölmüş bitmiş karakter be, onu saklama artık.
Bu korsanların aradığı şey de her neyse artık 3 yıla öğreniriz. Roger bile son bir yıldır neler çektim diyor, WB gibi hiçbir şeyi takmayan adam ana hedefimize odaklanmalıyız falan diyor. Acaba nedir bu peşinde oldukları. Hay allah hiç de merak etmiyorum.
Garp'ın ortama girişi efsane, Roger'ı getirin bana diye bir de kolunu tutmuş ahahaha. Gariban denizciler adını duyunca bile kurtulduk diye dans ediyor. 40 yıl önce bile büyük efsane. God Valley olayından sonra ünlendi diye düşünülüyordu.
Ben anlamadım, Ivankov'un söylediklerine göre Garp'ın kahramanlıkları da mı kolpa çıktı?
Yav he he!Kizaru vs Nika berabere bitmedi mi ?
Şarışın wb?Bıyıklı Roger > Bıyıksız Roger
@Alpamis headshot diye yorumladım bunuBen anlamadım, Ivankov'un söylediklerine göre Garp'ın kahramanlıkları da mı kolpa çıktı?
Daha çok Garp'ın kahramanlıkları Hükümet için iyi imaj oluşturacak diye yayınlanıyor ama asıl haberleri bizim halimizi Kutsal Ejder zulmünden bahsetmiyor diye yakınmış gibi geldi bana.Ben anlamadım, Ivankov'un söylediklerine göre Garp'ın kahramanlıkları da mı kolpa çıktı?
Kardeş Türkçesi çıkana kadar bekle açıklama yapmaya gerek yok a2 ingilizcenin suçlusu sen değilsinDaha çok Garp'ın kahramanlıkları Hükümet için iyi imaj oluşturacak diye yayınlanıyor ama asıl haberleri bizim halimizi Kutsal Ejder zulmünden bahsetmiyor diye yakınmış gibi geldi bana.