@Kraix @Karasakal bu kadar komik olan ne daha iyisini yapın da görelim bakalım. Kaido 21 yaşında, Linlin 30, Rayleigh 40 yaşında. yani Linlin'in zirvesinden uzak olduğu söylenmişti. Gaban muhtemelen yaş olarak Raye yakındır küçük Kaido'ya da kaybetmez heralde :sTanrı Vadisi sırasında güç seviyeleri tahminim;
1. Rocks D. Xebec
2. Gol D. Roger
3. Edward Newgate
4. Monkey D. Garp
5. Shiki
6. Figarland Garling
7. Silvers Rayleigh
8. Charlotte Linlin
9. Scopper Gaban
10. Kaido
Stussy klon çıktığından beri Buckin(Orjinal Stussy) ile dolaşan Weevil'in başarısız bir WB klonu olduğu belli oldu bence. Ya da başarılı bir klondur, kolay kontrol etmek için salak tasarlamışlardır.Ben yapay üretilecek bir canlının bile bu kadar zekasız olabileceğini sanmıyorum. Ceaser Clown bile bu kadar başarısız klon yapamaz.
Garp mecbur olduğu için o pisliğin içinde değil kendi tercihi olduğu için o pisliğin içinde. Oğlu ve torunu kendi seçimleriyle bu pislikten uzakta kalıyorsa Garp'ın "ya ben kutsal sevmiyom ki zaten" şeklinde bir savunması ve bahanesi olamaz. Boşuna savunmayın şu ciğersizi.Garp ne diyor ben yardım etmem o ejderlere kendileri bir arı kovanına çomak soktularsa cezasını çeksinler. Oraya Roger gitmeseydi hepsi ölecekti yani Garp'ı bağlayan bir durum yok. Adamın hedefi kadim dostu ve rakibi Roger.
Onun adı geçince sırf onunla mücadele etmeye çarpışmaya gidiyor. Adam resmen onunla savaşmaktan zevk alıyor. Aslında Kutsalları kaderine terketti.
Ve Garp'ı tanıyanlar onun ejderlere yardım etmeyeceğini bildiği için sırf arada ki buzlar erisin diye de kalkıp bunun adını gazetelere Kahraman olarak bastırmış olmaları gibi bir durum olabilir.. Halbu ki adam oraya Roger ile çarpışmaya gitti.
Şunu da anlamış oluyoruz ki bu adam ezelden beri Ejderleri haz etmiyormuş.
Luffy gibi kafasına göre takılıyor. En azından ejderler konusunda herkese atar gider yapan bir duruş sergiliyor.