Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1096: Kumachi

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Şampiyonlar Ligi

    Kullanılan: 234 79.3%
  • İyi

    Kullanılan: 27 9.2%
  • Orta

    Kullanılan: 23 7.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 11 3.7%

  • Kullanılan toplam oy
    295
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yani ne yazılırsa yazılsın mantıklı gelmiyor.Neden mi dersen Garp ile Sengoku can ciğer kuzu sarması adamlar.Garp’ı buraya çağırdıkları dönem Sengoku da amiraldir ama başka görevdedir.Bu bilgileri filo amirali olur olmaz öğrenmedi ya bu adam.Garp’ın kankası bu bilgilere vakıfsa Garp duymamış olamaz.En fazla yapabileceği duymak istemiyorum demektir duymamış olmayı dilemektir.Ancak öğrenmemiş olması imkansız adalet savaşçısıysa eğer o kadar adalet nutukları atan adamın.
İki ihtimal var ya "duydu, ama duymamazlıktan geldi" ya da "anlatmak istediler, o bilmek istemedi, ortamdan uzaklaştı" başka da ihtimal gelmiyor aklıma.
 
Kaido ve BM bile Denizcilerden daha adaletli anılacak yakında bizim forumda. Denizcilerin çoğu Koby gibi halka faydam dokunsun diye donanmaya girmiş kişilerdir. Denizciler olmasa her yer Wano gibi olurdu.
Ben bu mantığı çözemedim. Smoker mesela adam üstlerinin aptalca emirlerine karşı geldiği için adamı şarka sürer gibi dünyanın öteki ucuna sürmüşler. Adam oraya geldikten sonra civardaki korsan faaliyetleri azalmış, halk huzurlu bir şekilde yaşamaya başlamış. Adam halkı koruduğu için küfür yiyor burada.
 
Peki gerçek dünyadan konuşalım kötü bir hükümetin emrinde olan asker, polis de mi "şerefsizdir?" Hükümete örnek veririm de konusu bura değil.
Tam da bunu diyecektim. X hükümet kötü diyelim. Ekonomi batmış, halk fakirlikten kırılıyor, alım gücü yerlerde. Hükümet bunu düzeltmek için hiçbir şey yapmıyorsa, o hükümetin devlet kurumundaki herkes bu suça ortak demek oluyor bu mantığa göre. Muazzam.
 
Peki gerçek dünyadan konuşalım kötü bir hükümetin emrinde olan asker, polis de mi "şerefsizdir?" Hükümete örnek veririm de konusu bura değil.
Dünya hükümeti gibi goroseiler gibi safi kötü olan ve bunu duyan bilen kim var da ona hizmet ediyor ise o şerefsizdir.

Mizrak atan kabiledede aynisini söylerim, her yerde söylerim.

Zulmü zalimligi gaddarligi insana hayvana böyle herşeye değersizligi açık açık söyleyen birine hizmet edilir mi?

Adam bagirarak sizin böcekler kadar değeriniz yok diyor. Denizci emret efendim diyor.
Gücün yetmez anlarim ama çeker gidersin en azından dersin benden bu kadar
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık