Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1096: Kumachi

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Şampiyonlar Ligi

    Kullanılan: 234 79.3%
  • İyi

    Kullanılan: 27 9.2%
  • Orta

    Kullanılan: 23 7.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 11 3.7%

  • Kullanılan toplam oy
    295
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denizcilerin hepsine köpek diyoruz, sen Garp dışında demiyorsunuz diyorsun,

Gorusei Akainuya hoşt it çekiyor
Kutsal Ejderin biri Aramakiyi öldürmekle tehdit ediyor, olay sadece Garp değil bıdı bıdı derken okusan görürdün yazılanları :)



Dedim ya patavatsız Krala söylediğini Ejdere de söyleyebilir ama öldürülür, bu zaten attığın sahneden de çıkıyor. Garp önce sözü söylüyor sonra aman dur söylememeliydim diyor yani kendinin patavatsız olduğunu da biliyor, o lafı etmemesi gerektiğini de biliyor. Akainuya nasıl hoşt it çektilerse Garp'ı kahraman diye tolere etmişler ama tasma hala Ejderlerde istedikleri zaman çekerler fişini.

Diğer mevzuda emri dinlemese bir şey olmaz değil, aksi olsa Amiral olur emir dinlemezdi, Kuzan ve Fuji de yeri geliyor fevri davranıyorlar ama Ejder bir emri verince yapmak zorundalar. Garp'a doğrudan emir vermişler de yapmamış mı, örneği yok seride, olsa ordan konuşurduk
En sonunda Tansu Çiller'in sözü gibi "Benim için Dünya Hükümeti adına kurşun atan da yiyen de şerefsizdir, köpektir" diyeceğini tahmin ediyordum. Peki aynı durum Savaş Lordları için de geçerli midir?
 
@Smoker Garp'ın torunu Luffy kutsallar/soylular dışında Kutsal Ejderlere zarar veren mangadaki ilk kişi

Garpsa kutsallardan emir almamak için Amiralliği reddediyor. Belki donanma tarihinde bunun ikinci bir örneği yoktur bile.

Oğlu Dragon'sa doğrudan Kutsal Ejderlere savaş açan tek organizasyonun Lideri.

Monkey ailesi ve Kutsal ejderler seride en son ilişkilendirilecek kişiler. Aksini iddia etmek bana göre safi haterlık.
Dragon adamdir.

Bir kişi denizci gömleği giydi mi tasmali ittir.
Hiç kusura bakmayin.

Garp isen birak denizci olmayı adam gibi gücünü konuştur.
 
Dünya hükumetinin güçleri bütün dünyaya yeter bence sovaleyeler olsun ,goroseiler olsun .Çakal, cukalla uğraşmayı istemedikleri için denizcileri kurmuşlar adamlar ne de olsa KUTSAL ejder, xebec gibi cok büyük bir tehdit olmadıkça olaylara karışmıyorlar
 
Garp'ın kişiliği ve karakteri ortada. Luffy'nin yaşlı hali gibi bir şey. Ne merak eder, ne de sorar bu tür şeyleri. Bu soykırım etkinliği gizli yürütülüyorsa ve sadece üst kademe biliyorsa, Garp bunu bilmeyebilir. "Kutsal Ejderler bir yere gezmeye gitmiştir" diye düşünmüş olabilir. Roger olmasa gitmeyecekti bile, emri dahi sallamıyor yani.

Ayrıca bu olay 38 yıl önce oluyor, o zamanlar Sengoku yüksek ihtimalle amiraldi. Tanrı Vadisi'nde gördüğümüz üzere adada amiral yok. Gelen Denizciler'e de sessizlik yemini ettirilmiş ya da etkinlikten sonra bu Denizciler öldürülmüş olabilir.

Şu anda çok fazla bilinmeyen var. Garp'ın bu işin gerçek yüzünü bildiği halde bunu umursamamasına inanmak istemem şahsen, gözümden fena düşer.
Yani ne yazılırsa yazılsın mantıklı gelmiyor.Neden mi dersen Garp ile Sengoku can ciğer kuzu sarması adamlar.Garp’ı buraya çağırdıkları dönem Sengoku da amiraldir ama başka görevdedir.Bu bilgileri filo amirali olur olmaz öğrenmedi ya bu adam.Garp’ın kankası bu bilgilere vakıfsa Garp duymamış olamaz.En fazla yapabileceği duymak istemiyorum demektir duymamış olmayı dilemektir.Ancak öğrenmemiş olması imkansız adalet savaşçısıysa eğer o kadar adalet nutukları atan adamın.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık