Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1096: Kumachi

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Şampiyonlar Ligi

    Kullanılan: 234 79.3%
  • İyi

    Kullanılan: 27 9.2%
  • Orta

    Kullanılan: 23 7.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 11 3.7%

  • Kullanılan toplam oy
    295
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anketteki gibi şampiyonlar ligi gibi bir bölüm.Adanın içerisinde yok yok.Ayrıca Kuma ya her geçen bölüm daha da sempati duymaya başladım.Bu bölümde yine fbden devam ediyoruz.

Tavşan avı başlarken 4 farklı haneye mensup kişiler görüyoruz.Biri figarland bütün gözler onda.Şapkali olan Mannmeyer hanesinden.Diğer ikisini daha önce Carmel ananın yanında çocukluğunu gördük.

Garp, keyif yaparken Kong gelecek tehlikeyi anlatıyor.Burdan anlıyoruz ki Garp kutsal ejderlere sessiz kalsada onlardan çok da haz etmiyor fakat Rogerı duydu mu tüyleri diken diken oluyor.Roger, Garp'ın hep ilgi odağı olmuş.Aralarında kapanmamış hesap var.

İvankov bu sırada kendi gibi diğer kölelere önderlik yapıyor, bu bölümde gözüme girdi adam doğuştan lider.Ginny ile planı kurmuş,onun yeteneklerinden de faydalanmış, sadece Ginny'ninkinden de değil adam tesadüfen yanında duran balık adamdan bile faydalanıyor.İvankov gerçek bir lider.

Herkesin en ilgisini çeken yer Rocks korsanları.Garp'ın söylemine göre çalınan Taç mücevherini geri almaya geliyolar fakat Rocks üyelerinden anlıyoruz ki onlar adada ki tüm ganimetin peşinde.

Newgate aralarında en zeki ve mantıklı davranan kişi.Önce doğrultmalıyız diyor.Xebec'e güvenmiyor, "o salak şimdi kesin unutur asıl amacı" demiş.Sadece Xebec'e değil tayfaya tümüyle güveni yok.Kimseden emir almıyor Kaptan olan Xebec'ten bile.Açıkcasi Xebec'e saygı duymayanın tek Newgate olduğunu düşünmüyorum.Bence komple Xebec'e saygı duymuyorlar.Acaba neden?
Kendi aralarında bile kimse kimseyi çekemiyor gibi,güç zehirlenmesi yaşıyorlar herkes birbirinin kuyusunu kazabilir burda.Geceleri rahat uyuyamaz şu tayfa.Sanırım tek Linlin ve Kaido'nun araları normal diyebiliriz.

Garp adaya ayak bastığında Hasır şapkalı Roger'ı da görüyoruz.Roger biraz aksiyona aç kalmış gibi görünüyor.Onlar da ganimetlerin peşinde.Bu etkinlik resmen korsanların gözdesi olmuş.Sıradaki etkinlikte hükümetin buna hazırlık yapması şart.Teach bu etkinliği kaçırmaz.

Linlinin ivankovdan meyveyi almasına hiç girmiyorum. :hhh:

Burda asıl önemli olan Kuma'nın Nika olma isteyi ve Satürn'ün asıl bundan dolayı onun gibilerine soykırım yapmak gerektiğinin düşünmesi.

Aslında düşününce Kuma o adadaki masumların bir nevi Nikası olmuş, Ginny'le hayat arkadaşlığına devam ettiklerinde bile Nika olma yolunda ilerlemiş.Kuma'nın çok büyük bir kalbi varmış kendisine zarar veren çocukların acısını bile almış.Bu arada işte o çocuklar.


Kuma için Luffy'nin bile Nikası olduğunu söyleyebiliriz. Kuma çocukken ne kadar nika gibi olmak istese de zaman geçtikçe bence asıl Nika'nın kendisi olamayacağının farkına varmış ve Nika arayışına geçmiştir.Kuma tıpkı bir filozof gibi meraklı, okuyan ve araştıran biri.Hükümete yakınlaşmasının sebebi Nika arayışı ve İm gerçeği olduğunu düşünüyorum.

Son olarak Kuma gerçekten Op'te en iyi yazılmış karakter olabilir.O güneşin altında oturmayı seviyor.
 
Son düzenleme:
Wb’nin Xebec hakkında söyledikleri Buggy’i değil de bizim tayfanın Luffy’e karşı davranışlarını anımsattı bana. Zaten güçsüz ve tamamen gag amaçlı bir karakter olsaydı Kaido’nun aklına gelmezdi onigashima dövüşü esnasında.

Xebec’in altından neler çıkacak çok merak ediyorum. Dragon’un gerçek babası olması olası.
 
Şöyle ilginç bir detay var bölümde. Kuma'ya kumachi diye hitap ediyorlar. Thriller bark'ta Perona'nın kumachi diye hitap ettiği bir zombi vardı. İşin sonunda daha büyük kumachi gelip fırlatmıştı adadan. Acaba Perona'nın bu ayı mevzusu bir şekilde bağlanır mı kuma'ya merak ettirdi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık